Cătălin Botezatu: “Ceaiul mi se pare foarte senzual, mai ales când îl ofer unei femei”

Apropo.ro / 20.01.2015, 08:00
Cătălin Botezatu: “Ceaiul mi se pare foarte senzual, mai ales când îl ofer unei femei”
Concurenţii care s-au aflat în casa “Supermodels by Cătălin Botezatu”, emisiune care va începe în curând la Kanal D, au avut de luptat, în primul rând, cu propriile tentaţii.
Regimul alimentar strict şi exerciţiile fizice obligatorii au fost piatra de încercare pentru feţele şi băieţii aflaţi permanent sub supraveghere în casa “Supermodels”. O soluţie oferită de celebrul designer pentru cei care erau nevoiţi să lupte cu tentaţiile alimentare constă în consumul de ceai, o băutură simplă, rafinată şi la îndemâna oricui. 
“Beau tot felul de ceaiuri exotice. Ador ceaiul Masala, pe care l-am descoperit în India, într-o atmosferă extraordinară, cu mulţi ani în urma”, a declarat Bote. 
 
Foto: Kanal D
 
Pentru cunoscutul designer, ceremonia ceaiului este o formă de artă pe care deseori o experimentează împreună cu persoanele apropiate: “Îmi place să fac un ceai, să îl ofer cuiva cu care împărtăşesc idei şi să  folosesc toate accesoriile şi rafinamentul din ceremonia ceaiului. Ceaiul mi se pare foarte cool, foarte senzual, mai ales când îl ofer unei femei”, a punctat Cătălin Botezatu.
 
Designerul Cătălin Botezatu îi va introduce în curând pe telespectatorii Kanal D în universul glamour al modei, dar şi în cel al competiţiei pentru titlul de Supermodel, prin intermediul show-ului “Supermodels by Cătălin Botezatu”, emisiune care va intra în curând în grila de programe a staţiei. Concurenţii, tineri de ambele sexe, vor fi nevoiţi să facă faţă provocărilor unui concurs de televiziune, dar şi restricţiilor şi canoanelor impuse de o carieră în modelling.