Cătălin Botezatu, giugiuleală maximă cu Anda Adam la TV (FOTO)

De: Cătălina Matei / 29.10.2013, 11:31
Cătălin Botezatu, giugiuleală maximă cu Anda Adam la TV (FOTO)
Sărut pasional pe scena show-ului “Te cunosc de undeva”. Anda Adam, care miercuri, 30 octombrie, se va transforma în Dalida, şi Cătălin Botezatu, care va apărea în faţa telespectatorilor în chip de Alain Delon, s-au sărutat îndelung, la finalul cântecului “Parole, Parole”, pe care l-au interpretat în duet.

“Aş fi rămas Delon, pentru că m-am simţit foarte bine când Dalida m-a sărutat”, a spus designerul. “Pot să te mai sărut o dată, dacă vrei…”, a replicat rapid partenera sa de scenă.

Anda a fost Dalida doar pentru momentul special realizat alături de Cătălin Botezatu, în deschiderea show-ului, pentru că personajul în care s-a transformat pentru concurs a fost Guess Who.

Pe parcursul emisiunii, Botezatu a făcut tot felul de afirmaţii cu subînţeles, care lasă loc la speculaţii. “Mie îmi place de Anda, oricum ar fi ea” ori “La Anda nu se renunţă aşa uşor! Pentru ea se luptă!” sunt două dintre ele. Cătălin Botezatu, fan declarat al show-ului,  este invitatul special al ediţiei din 30 octombrie.

 “Te cunosc de undeva” se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.