Cătălin Botezatu, shooting cu căluşari,ciobani şi fotomodele

Apropo.ro / 13.12.2014, 10:00
Cătălin Botezatu, shooting cu căluşari,ciobani şi fotomodele
Filmările pentru “Supermodels by Cătălin Botezatu”, show-ul care se va difuza la Kanal D, l-au dus pe Cătălin Botezatu şi pe aspiranţii la statutul de Super Model până în peisajele fabuloase de la Cheile Grădiştei.
Concurenţii au avut de îndurat frigul într-o şedinţă foto inedită, din care au făcut parte şi căluşari,ciobani şi un măgar.  
Celebrul designer a mărturisit că este un păstrător al tradiţiilor şi obiceiurilor româneşti, şi că şi-a dorit să aducă elemente de inspiraţie folclorică în şedinţa foto pe care a realizat-o pentru emisiunea de la Kanal D “Supermodels by Cătălin Botezatu”. 
 
 
Foto: Kanal D
 
 
“Respect tradiţia şi astfel mi-a venit ideea acestui shooting inedit. Vizual vorbind, că poza de compoziţie, arată foarte bine acest mix: căluşarii, măgarul, fotomodelul. Ne-am gândit să facem ceva care ţine de tradiţia noastră. Concurenţilor le-a plăcut foarte mult ideea aceasta”, a spus Cătălin Botezatu. 
 
Show-ul “Supermodels by Cătălin Botezatu” ce se va difuza la Kanal D, combina provocările unui concurs de televiziune cu strălucirea vieţii de Supermodel. Aspiranţii la titlul de Supermodel – băieţi şi fete – trebuie să dovedească faptul că au charisma şi determinarea necesare pentru a cuceri lumea showbiz-ului şi publicul.