Cătălin Botezatu: “Sunt un tip care se îndrăgosteşte foarte repede!”

Apropo.ro / 21.01.2015, 12:20
Cătălin Botezatu: “Sunt un tip care se îndrăgosteşte foarte repede!”
Cătălin Botezatu are mari emoţii! Designerul se pregăteşte de lansarea emisiunii “Supermodels by Cătălin Botezatu” la Kanal D. Între timp, încearcă să-şi ţină tensiunea sub control şi iubeşte necondiţionat! Să aflăm pe cine!
Foto: Kanal D
 
Cum decurg filmările pentru emisiunea “Supermodels by Cătălin Botezatu”? Ai avut emoţii? Ce greutăţi  ai întâmpinat la filmări?
 
Filmările s-au terminat, în curând emisiunea va putea fi urmărită la Kanal D! Am trecut la filmări prin dificultăţi fireşti ale unui asemenea show de amploare, dar nu au existat situaţii în care să nu avem soluţii. Atât eu cât şi echipa de producţie am avut control asupra evenimentelor pe tot parcursul filmărilor la “Supermodels by Cătălin Botezatu”. S-a mai întâmplat să facă cineva un atac de panică, dar şi în astfel de cazuri Serviciul de Ambulanţă a fost prezent. Au fost momente de tensiune în rândul concurenţilor, mai ales la eliminări, s-a întâmplat ca uneori să fiu mai dur în relaţia cu ei, asta tocmai din dorinţa mea că ei să înveţe şi să se disciplineze.  
 
Foto: Facebook
 
A fost vreun moment în care ai  simţit că o să clachezi la filmări? Care anume şi de ce?
 
Nu, deşi toată perioada filmărilor a fost marcată de oboseală, filmările durau uneori până dimineaţă, dar nu au fost momente în care am clacat. Au fost momente în care m-am enervat pentru că sunt un perfecţionist, şi ceream aproape imposibilul concurenţilor. 
 
 
Care a fost cea mai mare gafă făcută de concurenţi?
 
Concurenţii au gafat din punct de vedere profesional, nu înţelegeau anumite lucruri sau termeni, nu erau familiarizaţi cu diverse situaţii legate de fashion pe care orice manechin ar trebui să le cunoască. Dar era de aşteptat, unii dintre ei nu aveau niciun fel de experienţă în acest domeniu.
 
 
Cum crezi că va fi primită această emisiune de către public şi de fanii tăi?
 
Sper ca “Supermodels by Cătălin Botezatu” să fie primit foarte bine de publicul din România; am investit foarte mult suflet în producţia aceasta. Deja am primit un feedback pozitiv din partea fanilor care sunt nerăbdători să vadă emisiunea. Publicul va dori să vadă situaţiile în care sunt puşi concurenţii, conţinutul şi ideile echipei de producţiei în shooting-uri. Prezentările de modă şi şedinţele foto sunt spectaculoase, de la costume şi până la subiectul provocării în sine. Concurenţii au trecut prin tot felul de situaţii ce le-au pus la bătaie curajul, stăpânirea de sine şi nu în ultimul rând  spontaneitatea şi imaginaţia. De asemenea, aspiranţii la titlul de Supermodel au fost nevoiţi să locuiască în aceeaşi casă cu rivalii lor, să lege alianţe, să-şi stăpânească uneori reacţiile. E o experienţă care şi-a pus cu siguranţă amprenta asupra lor, iar publicul va fi părtaş la evoluţia lor.
 
 
Îţi mai aduci aminte care a fost primul truc vestimentar pe care l-ai învăţat când ai început să cochetezi cu lumea modei?
 
Am învăţat multe în ceea ce priveşte asortatul hainelor, lucruri care atunci aveau sens, acum au căpătat un cu totul altul. Dacă acum 20 de ani era foarte important să asortezi elementele unei ţinute, acum nu mai există această regulă. Este un haos! Sunt nişte reguli legate de faptul că ciorapul alb trebuie să existe doar la o ţinută sport, ciorapul lung trebuie purtat la costum pentru a nu lăsa să se vadă din pielea piciorului, atunci când porţi o cămaşă la un sacou şi porţi butoni, mâneca sacoului trebuie să fie mai scurtă pentru a lăsa să se vadă manşeta cămăşii… 
 
 
Dar câţi bani ai câştigat la primul tău contract în modelling? 
 
Pentru acea vreme, înainte de Revoluţie, primii bani câştigaţi din primul contract de modelling reprezentau o sumă fabuloasă. Am lucrat atunci pentru un brand din Germania… Eram atunci la Centrul de Cercetare a Industriei Uşoare.    
 
Foto: Mediafax Foto
 
Unde vei face următoarea prezentare de modă?
 
Voi avea foarte multe prezentări de modă aici, în România, după care voi merge la Londra, apoi la Fashion Week de la New York şi vor urma o serie de prezentări în străinătate (Bogota este una dintre destinaţii). 
 
 
Cum stai cu sănătatea după ce ţi-au fost montate anul trecut şase stenturi la inimă? Am înţeles că ai fost din nou în Turcia la control! Eşti bine acum sau sănătatea îţi joacă din nou feste?
 
Analizele au ieşit foarte bune; singurul lucru care nu-mi dă pace este tensiunea un pic mai mare, din cauza stresului şi a vieţii extrem de agitate. Trebuie să ţin tensiunea sub control! 
 
 
Cum arată meniul tău într-o zi? 
 
Ar trebui să am o dietă, dar nu ţin cont de ea… 
 
 
Ce aşteptări ai de la anul 2015 şi ce ţi-ai propus să realizezi în noul an?
 
Aşteptările privesc în primul rând emisiunea de la Kanal D, “Supermodels by Cătălin Botezatu”. Îmi doresc foarte mult ca acest format să fie pe placul telespectatorilor. Şi în continuare sper să duc la bun sfârşit toate proiectele în care sunt şi voi fi implicat.
 
 
 
Foto: Facebook
 
Pe cine iubeşte acum Cătălin Botezatu? Eşti îndrăgostit, implicat acum într-o relaţie?
 
Tot timpul iubesc pe cineva… Sunt un tip care se îndrăgosteşte foarte repede, pot spune că mereu iubesc. Dacă nu iubeşti, eşti un om “mort”. Cred că cei care nu nutresc sentimente de dragoste trăiesc degeaba. 
 
 
Cine rămâne totuşi dragostea vieţii tale?
 
Dragostea vieţii mele este transpusă în etapele vieţii mele. Am considerat că iubirea vieţii mele s-a regăsit în fiecare femeie care a făcut marcant parte din viaţa mea, într-o anumită perioadă a vieţii mele. Dacă vorbim de trecut, iubirea vieţii mele va rămâne Dana Opsitaru. 
 
 
Unde ai plănuit să mergi în vacanţă anul acesta?
 
După ce voi duce la bun sfârşit proiectele de început de an voi merge pe o insulă şi voi face diving. 
 
 
Dana Popa