Cătălin Măruţă le-a provocat pe Mihaela Rădulescu, Andreea Marin şi Iulia Albu

Apropo.ro / 19.02.2015, 14:59
Cătălin Măruţă le-a provocat pe Mihaela Rădulescu, Andreea Marin şi Iulia Albu
Vedeta s-a alăturat Campaniei #SelfieForLife şi luptă împotriva cancerului la copii.
Cunoscutul prezentator de televiziune, Cătălin Măruţă, s-a înscris în Campania #SelfieForLife, derulată de Asociaţia Fight for Life Charity, în urma provocării primite de la luptătorul din circuitul Superkombat, Benjamin Adegbuyi. El a urmat toţi paşii campaniei: şi-a făcut un selfie, l-a distribuit pe Facebook,  a făcut o donaţie către Fight for Life Charity şi a provocat încă trei persoane să-i urmeze exemplu. Personalităţile provocate de Măruţă sunt: Andreea Marin, Mihaela Rădulescu şi Iulia Albu.
 
“Am acceptat provocarea lansata de Benny Adegbuyi cu scopul de a ajuta copii bolnavi de cancer,  #‎SelfieForLife‬. Trimit mai departe provocarea catre urmatoarele trei persoane : Andreea Marin, Mihaela Radulescu Schwartzenberg, Iulia Albu. Mai jos : selfie, contul, donatia!”, a postat Cătălin Măruţă pe pagina sa oficială de Facebook.
 
 
Andreea Marin s-a alăturat încă de săptămâna trecută acestei campanii, postând un selfie pe Facebook, dar nu a provocat încă pe nimeni să-i urmeze exemplul. 
 
Până acum, în Campania Selfie for Life s-au înscris Ciprian Marica, Alexandru Maxim, Echipa Steaua Bucureşti, Andreea Marin, Echipa Naţională de Fotbal a României, Alexandra Ungureanu, Ruxandra Pitulice, Benjamin Adegbuyi, Ciprian Sora, Cristian Spetcu, Xonia, Doru Todoruţ, Sandu Lungu.
 
Pe lângă Cătălin Măruţă, luptătorul Benjamin Adegbuyi l-a mai provocat şi pe Pepe, precum şi pe nutriţionistul Cristian Mărgărit.
 
De asemenea, au primit provocări şi Gheorghe Hagi, Ilie Năstase, Simona Halep, atât din partea Echipei Steaua Bucureşti, cât şi a lui Ciprian Marica, Cristian Chivu, actorul Mihai Bobonete, Ionuţ Iftimoaie, Puya, liderul trupei La Familia, Geani Kiriţă, Andrei Stoica şi Eduard Irimia, preşedintele Superkombat.
 
 
Cristi Chivu, Hagi, Simona Halep şi Ilie Năstase, provocaţi la selfie
 
Fotbaliştii Echipei Steaua Bucureşti au fost primele celebrităţi care au aderat la Campania #SelfieForLife. Ei au provocat mai departe, să le urmeze exemplul, pe Simona Halep, Gheorghe Hagi şi Ilie Năstase. Dintre aceştia, doar Simona Halep a acceptat până acum provocarea, promiţând că îşi va face un selfie şi că va dona în conturile Asociaţiei Fight for Life Charity.
La rândul său, fotbalistul Ciprian Marica, provocat să intre în campanie de Federaţia Română de Fotbal, i-a provocat pe cei trei, dar şi pe Cristian Chivu şi Mihai Bobonete să-şi facă un selfie şi să doneze. 
 
“Am primit o convocare deosebita de la FRF, de la echipa nationala! Am fost invitat sa ma alatur campaniei #‎SelfieForLife‬ si am raspuns „prezent” cu aceeasi emotie, ca de fiecare data. Orice donatie conteaza, asa ca va astept pe toti sa participati la acest meci cu soarta si sa dati SHARE conturilor campaniei! Si fiindca nu pot sa invit aici 22 de milioane de romani, am ales 5 personalitati cu care pot duce si mai departe aceasta campanie! Asadar, ii convoc alaturi de mine pe Simona Halep, pe care o si asteptam sa faca selfie-ul alaturi de noi la un meci al nationalei, pe Gheorghe Hagi, pe fostul mare tenismen Ilie Năstase, pe Cristian Chivu, fostul capitan al nationalei, si pe actorul Bobonete Mihai! Va urez sanatate!”, a postat Ciprian Marica pe pagina sa oficială de Facebook.