Cătălin Scărlătescu. APROPO, azi am chef de…

De: Cătălina Matei / 23.07.2014, 09:00
Cătălin Scărlătescu. APROPO, azi am chef de…
O tură cu rolele prin parc? Sună bine! O îngheţată cu aromă de mango şi topping de caramel? Yammiii! O după-amiază, în şezlong, la malul mării? De vis! Un salt cu paraşuta? Palpitant! O ieşire cu prietenii la bere, în Centrul Vechi? Minunat! Hai să vedem de ce au chef azi vedetele noastre…

Chiar dacă e vară şi încă nu a început filmările pentru emisiunea ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor”, care se va difuza din toamnă la Antena 1, chef Cătălin Scărlătescu tot la gătit se gândeşte.

Foto: Antena 1

“Azi am chef să… gătesc fără gluten. După trei zile în care am gătit aproape încontinuu scoici la ceaun, azi m-am trezit cu chef de un meniu fără gluten. Nu este un trend, însă văd în jurul meu tot mai mulţi oameni cu intoleranţa la gluten şi m-am gândit că ar fi interesant să concep un meniu . Aş include în el o salată din germeni de cereale, o porţie de paste fără gluten, un peşte şi un tiramisu”, ne-a mărturisit Cătălin Scărlătescu.