Cate Blanchett a devenit mamă din nou

Apropo.ro / 10.03.2015, 13:00
Cate Blanchett a devenit mamă din nou
Familia actriţei australiene Cate Blanchett s-a mărit! Vedeta şi soţul ei, dramaturgul şi regizorul de teatru Andrew Upton, au adoptat o fetiţă, pe care au numit-o Edith Vivian Patricia Upton.
Deşi are împreună cu soţul ei trei copii, Dashiell ( 13 ani) , Roman ( 10 ani) şi  Ignatius (6 ani), Cate Blanchett a decis să înfieze o fetiţă care a rămas fără părinţi. Un purtător de cuvânt al actriţei a confirmat informaţiile, vineri, spunând: „Familia Upton a adoptat o fetiţă. Alte detalii nu vor fi furnizate”. Zvonurile potrivit cărora actriţa ar fi devenit mamă pentru a patra oară au apărut la începutul acestei săptămâni, când Cate Blanchett a fost surprinsă ţinând în braţe bebeluşul, în timp ce a mers să-şi ia fiii de la şcoală, în Sydney.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Actriţa declarase anterior că este dornică să aibă o familie mai mare.
 
„Mi-ar plăcea să am mai mulţi copii. Doar că nu ştiu când. Dar ideea este că nu i-am plănuit nici pe ceilalţi (copii, n.r.). Ei pur şi simplu au apărut. Deci, nu ar trebui să planifici asemenea lucruri. Dacă se întâmplă, va fi grozav”, a declarat actriţa.
Cate Blanchett, în vârstă de 45 de ani, s-a căsătorit cu dramaturgul şi regizorul de teatru Andrew Upton, în vârstă de 49 de ani, în 1997.