Catrinel Menghia îmbracă rochia de mireasă?

Apropo.ro / 24.10.2014, 09:00
Catrinel Menghia îmbracă rochia de mireasă?
Catrinel Menghia manechinul de origine română stabilit în Italia, care şi-a luat numele de scenă Cat Marlon, e fericită! Pare că şi-a găsit jumătatea şi liniştea sufletească în braţele italianul Massimiliano Di Lodovico.
 
Cei doi formează un cuplu de trei ani  şi şi-au făcut cunoscută relaţia în mod oficial la premiera filmului „Saving Mr. Banks“, când au apărut împreună, braţ la braţ, potrivit Click.ro. Catrinel a primit deja inelul de logodnă din partea producătorului italian Massimiliano Di Lodovico şi a lăsat să se înţeleagă că a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei, după ce a postat pe Facebook o fotografie cu ei , însoţită de mesajul: „Siiii, per sempre!“ (n.r.: „Da, pentru totdeauna!“). 
 
 
Foto: Facebook
 
 
Deocamdată, Catrinel nu şi-a adus iubitul în vizită în România, dar intenţionează să o facă, cel mai probabil cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Vedeta a recunoscut că ea şi iubitul ei şi-au făcut mai multe planuri împreună care urmează să se concretizeze anul viitor.
 
 
Foto: Facebook
 
 
„Iubitul meu nu a fost în România, o să vină curând, după 3 ani sper să vină… Nu vorbim în limba română, am încercat să îl învăţ câteva cuvinte în limba română, dar nu am reuşit. Ne e mai uşor nouă să învăţăm limba italiană, suntem mai deştepţi. Planuri sunt, dar mai vorbim la anul”, a dezvăluit Catrinel la Antena Stars.