Ce au în comun Anamaria Ferentz şi Keanu Reeves

De: Nicoleta Nicolae / 14.03.2015, 10:00
Ce au în comun Anamaria Ferentz şi Keanu Reeves
„Am stat în America în acelaşi cartier cu Keanu Reeves, am plătit 2000 de dolari pentru închirierea unei garsoniere”, dezvăluie Anamaria Ferentz, invitată la „Refresh by Oana Turcu” sâmbătă, 14 martie.

 „Un bărbat m-a ajutat în America, un prieten foarte bun cu care am avut şi o relaţie, dar nu a fost să fie… am rămas prieteni, nu e prima oară când rămân prietenă cu un fost iubit”, mai spune Anamaria.

Cântăreaţa recunoaşte că problemele pe care le-au avut părinţii ei i-au influenţat viaţa şi relaţiile amoroase. „Părinţii mei s-au despărţit când eu aveam trei ani. A fost un divorţ cu scandaluri şi bătăi. Mie asta mi-a marcat viaţa. M-am simţit lipsită de iubire, abandonată. Se băteau pe mine, la care să rămân, unul mă trăgea de mâini şi altul de picioare. De aici şi zidul pe care l-am ridicat între mine şi bărbaţi”, povesteşte invitata Oanei Turcu.

Tot ea va dezvălui sâmbătă de ce crede că Ion Ţiriac este genul de bărbat potrivit pentru orice femeie, regretul că nu are un copil, dar şi problemele care au dus la destrămarea căsniciei pe care a avut-o cu Marcel Toader, invitat şi el în aceeaşi ediţie a emisiunii. Acesta va vorbi deschis despre căsniciile sale şi obstacolele întâmpinate, care au şi dus la divorţuri, dar şi despre relaţia de iubire de care se bucură în prezent. „Mi-am înşelat prima soţie. A aflat de la cel mai bun prieten al meu. I-a spus soţiei mele că am înşelat-o pentru că îi plăcea de ea”, mărturiseşte invitatul Oanei.