Ce burtică are Kate Middleton! Sarcina Ducesei de Cambridge a devenit vizibilă!

Apropo.ro / 20.11.2014, 13:32
Ce burtică are Kate Middleton! Sarcina Ducesei de Cambridge a devenit vizibilă!
Ducesa de Cambridge a fost gazda unui eveniment seara trecută, ea invitând o fundaţie de caritate la Palatul Kensington, unde locuieşte, pentru o recepţie şi o ceremonie de acordare a unor premii. Sarcina lui Kate Middleton a devenit vizibilă.
Kate Middleton, care este în a patra lună de sarcină, a acordat şi ea premii la ceremonie.
 
Ducesa de Cambridge a purtat un top negru, cu pete de aceeaşi culoare, aparţinând brandului Hobbs şi o fustă a designerului Jenny Packham. Ducesa a purtat şi o centură în jurul taliei, scrie Mediafax.
 
 
Foto: Splash News
 
 
Kate Middleton a luat parte singură la eveniment, fără soţul ei, Prinţul William, sau fiul ei, Prinţul George, care se aflau şi ei în Palat, potrivit dailymail.co.uk.
 
A fost pentru prima dată când Ducesa de Cambridge a găzduit un eveniment al fundaţiei Place2Be, care se ocupă de sănătatea mintală a copiilor din şcoli.
 
 
Foto: Splash News
 
 
Foto: Splash News
 
 
„Este deosebit de important să recunoaştem angajamentul, dedicarea şi munca dificilă pe care membrii Place2Be o depun în şcoli”, a declarat Ducesa de Cambridge, care este unul dintre susţinătorii fundaţiei.
 
Participanţii la eveniment nu au putut vizita apartamentul 1A din Palatul Kensington, acolo unde Ducesa locuieşte alături de Prinţul William şi de Prinţul George, dar s-au aflat doar la o uşă distanţă de acesta.
 
Apartamentul, în care Kate şi William s-au mutat anul trecut, i-a aparţinut Prinţesei Margaret, iar pentru renovarea sa au fost plătite 4,5 milioane de lire sterline.