Ce fac concurenţii de la “Vocea României”?

Apropo.ro / 18.07.2012, 06:00
Ce fac concurenţii de la “Vocea României”?
Află ce fac în acest moment foştii concurenţi de la “Vocea României”, printre care şi Ştefan Stan, Iulian Canaf sau Dragoş Chircu.

Ştefan Stan
Imediat după ce a câştigat marele trofeu de la „Vocea României”, Ştefan Stan s-a apucat de treabă! A intrat în studio alături de Smiley şi de echipa de la Hahaha Production şi a scos primul său single, „You give me love” feat. Alex Velea, single care a răsunat la toate radiourile. La scurt timp după asta, artistul a venit cu o nouă piesă, mult mai romantică: „Ea nu mai vine”, iar acum lucrează la primul său album şi bate ţara-n lung şi-n lat pe la concerte.

Iulian Canaf
Excentricul blues man din echipa Loredanei a lansat de curând „I Loved a Woman”. Piesa este înregistrată cu artişti profesionişti din 4 ţări, SUA, UK, Danemarca şi România. Înregistrările au fost făcute o parte în studioul „STUDIO – 101” din Orlando, Florida – USA şi o parte „home recording” style de către John Munteanu.

Cătălin Dobre
„Pe banii mei” a fost primul single al lui Cătălin, o piesă compusă de antrenorul său Smiley. Acum, Cătălin revine cu un nou stil şi un nou nume: X’cesiv. Cântăreţul a lansat de curând piesa „Live your life”, diferită faţă de stilul muzical cu care şi-a obişnuit fanii. X’cesiv este un concept care îmbină muzica electro cu trance-ul şi dubstep-ul, mix despre care acesta spune că e ceva rar întâlnit la noi în ţară.

Liviu Teodorescu
Piesa lui, „Electronic Symphony, compusă de antrenorul sau Marius Moga, ” s-a auzit la toate radiourile şi în toate cluburile din ţară. Mai mult decât a face muzica, Liviu s-a apucat şi de actorie, făcând parte din super proiectul „Pariu cu viaţa”, serialul fenomen de la ProTV.

Iuliana Puşchilă
Finalista din echipa lui Horia Brenciu, Iuliana a lansat alături de antrenorul ei piesa „Vocea ta”. Horia a cântat de altfel cu toţi „copiii săi”, aşa cum şi-a numit elevii, în cadrul concertelor sale de la Sala Palatului, dar şi în turneu din cele 21 de oraşe.


Dragoş Chircu
„Îngeraşul” Loredanei a fost foarte ocupat după terminarea show-ului „Vocea României”. Alături de antrenoarea sa, Dragoş a lansat piesa „Ochii din vis”, la care au filmat şi un videoclip. Pe lângă nenumăratele concerte, Dragoş a cântat şi în deschiderea starului latino, David Bisbal, când acesta a concertat la Bucureşti.


Cristian Sanda
Chiar dacă a fost ocupat cu BAC-ul, finalistul lui Marius Moga şi-a găsit timp pentru a scoate şi o piesă, „Fii curios”, la care de altfel a filmat şi un videoclip, regizat de Iulian Moga.


Daniel (Max) Dragomir
După o perioadă plină de concerte, Max s-a pus pe compus. Împreună cu trupa lui, Smashed Mosquitos, acesta va lansa foarte curând o piesă la care a lucrat intens pentru a fi ceva special!


Anthony Icuagu
Anthony nu s-a apucat doar de cântat, ci şi de regizat! După terminarea concursului de la ProTV, acesta a regizat clipul trupei Taxi pentru piesa „Non-stop”. De curând, acesta şi-a lansat şi single-ul de debut, „‘I’ll Be There”, single pentru care a filmat deja şi un videoclip pe care, bineînţeles, l-a regizat chiar el!


Cristina Vasiu
După o perioadă în care a cântat alături de antrenorul ei atât în spectacolele de la Sala Palatului, cât şi în turneul din ţară, Cristina Vasiu sau „blonda lui Brenciu” a lansat şi ea un prim single, „Love me”. Melodia produ de Groovebox Music se încadrează în tiparele melodiilor fresh, pline de viaţă şi energie.