Ce filme difuzează Pro TV din prima zi a lui 2015!

Apropo.ro / 01.01.2015, 06:00
Ce filme difuzează Pro TV din prima zi a lui 2015!
Pe lângă programul special pe care PRO TV îl pregăteşte pentru noaptea dintre ani, telespectatorii vor putea urmări şi o selecţie de filme extraordinare chiar din prima zi a noului an.
Pe 1 ianuarie la 12:15, PRO TV va difuza peripeţiile micuţului Kevin care se va confrunta cu noi situaţii amuzante cărora le va face faţă cu multă imaginaţie în „Singur Acasă 4”. De la ora 14:00 îl vom urmări pe Gerard Butler în rolul unui tătic grijului care va antrena echipa de fotbal a fiului său şi va face faţă cu brio insistenţelor mamelor singure în filmul „Mereu în Offside”.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
Telespectatorii sunt invitaţi să pornească într-o călătorie fantastică care îi va purta în lumea magică din „Călătoriile lui Guliver” de la 17:30, iar la ora 20:30 sunt aşteptaţi să intre în reţeaua secretă a lui James Bond, în ultimul blockbuster marca 007: Coordonata Skyfall.
 
A doua zi a noului an promite aventură, călătorii fantastice alături de personaje celebre şi o poveste de dragoste plină de speranţă.
 
La ora 14:00 telespectatori vor pătrunde într-un tărâm nebănuit şi vor cunoaşte povestea unui imperiu sub teroare condus de un rege tiranic. Dragoni, o bătălie decisivă şi salvarea unui popor de sub asuprire vor ţine românii cu sufletul la gură alături de tânărul Eragon.
 
 
 
 
Povestea de dragoste a lui Jennifer Lopez, într-un hotel din Manhatan, şi schimbarea vieţii care vine o dată cu dragostea va fi descoperită de la 17:15 în „Camerista”.
 
De la 20:30 PRO TV va difuza „Book of Eli” – un film de mare succes ce prezintă lumea distrusă după un mare război care nu a mai lăsat foarte mulţi supravieţuitori în urmă. Eli este singurul care o poate salva, însă drumul său este unul lung şi anevoios. 
 
Revelionul PRO TV şi primele zile din an sunt pline de comedie, muzică, spectacol şi aventură.