Ce gravidă frumoasă este sultana Hurrem!

De: Cătălina Matei / 18.12.2013, 11:56
Ce gravidă frumoasă este sultana Hurrem!
Actriţa care a făcut furori în serialul “Suleyman Magnificul” se pregăteşte să nască la începutul anului viitor. Până atunci, Meryem Uzerli, cea care a interpretat-o pe sultana Hurrem, a postat o poza cu burtica ei pe contul său de Facebook.

Meryem a postat o fotografie pe pagina personală de Facebook, în care i se vede burtica de gravidă. Actriţa arată mai fericită ca oricând, iar fanii i-au lăsat o mulţime de comentarii în care i-au urat o sarcină frumoasă, un bebeluş sănătos, dar şi că îşi doresc să o revadă cât mai repede pe micul ecran.

 

În momentul în care actriţa a decis să părăsească serialul ”Suleyman Magnificul”, au apărut tot felul de speculaţii. O depresie apărută în urma programului încărcat a fost primul motiv invocat de presă.

Până la urmă, misterul a fost dezvăluit: Meryem este însărcinată. Din păcate, iubitul său, afaceristul turc Can Ates, i-a cerut să avorteze. Actriţa a refuzat şi a decis să se despartă de partenerul său.

Deşi, în acest moment, nu mai apare pe micul ecran, Meryem este dorită în multe proiecte TV. De exemplu, a primit propunerea de a intra în juriul X Factor Turcia şi ar putea fi şi imaginea unei companii care produce scutece.