Ce inginerii mai fac alesii nostri?

Apropo.ro / 15.07.2008, 10:56
Ce inginerii mai fac alesii nostri?
Primaria Sectorului 6 nu e in stare sa se imprumute singura de la banci si are nevoie de ajutorul unui SRL de apartament.

Sub paravanul unui contract de consultanta, atribuit fara licitatie chiar de primarul Cristian Poteras, SC Consul­ting CP Company SRL incaseaza anual, de la primarie, sub forma de “comision de succes”, sute de mii de lei.

2004 a fost anul in care Cristian Poteras a castigat primul mandat de primar al sectorului 6 al Capitalei. Atunci,dupa numai cateva luni de activitate, primarul Poteras si-a dat seama ca angajatii de la compartimentul financiar sunt platiti degeaba, nefiind in stare sa obtina niste imprumuturi bancare, asa ca a incheiat cu SRL-ul, prin atribuire directa, un contract de consultanta valabil patru ani de zile. Obiectul – “promovarea intereselor si oportunitatilor economice si financiare ale sectorului 6, prezentarea oportunitatilor de afaceri in scopul atragerii de investitii si identificarea de banci sau alte institutii financiare in scopul atragerii de fonduri pentru dezvoltarea sectorului”!

SRL-ul a incasat astfel de la Primaria Sectorului 6 720.000 RON in 2006 si 358.035 RON in 2007, in conditiile in care Curtea de Conturi arata ca “necesitatea incheierii de catre Primaria Sector 6 a acestui contract este discutabila”.

Citeste mai mult despre cum intelege primarul Poteras sa gestioneze banii publici, in Gandul.

CONCURS: Castiga invitatii la ArtMania Festival 2008!


 

Citeste si:

Autostrazile sunt gata la toamna. Toamna 2020!

Autostrazile sunt gata la toamna. Toamna 2020!

Ludovic Orban, ministrul transporturilor, spune ca previziunile pentru finalizarea proiectelor de autostrada au fost supraestimate, avand in vedere ca ritmul de derulare …

Scandalul permiselor continua

Scandalul permiselor continua

Doua sute de dosare de resedinta verificate de anchetatori in cazul politistilor din Arges arestati in luna iunie, printre care si cel al primarului sectorului 4 al Capit…

Sabia lui Damocles la Primarie

Sabia lui Damocles la Primarie

La Primaria Bucuresti au inceput sa curga demisiile functionarilor, odata cu sedintele comisiilor de cercetare disciplinara. Dupa demiterea directorului Administratiei St…

Jocul zilei

Clipul zilei

Emo Shooting Blonda de la DEX – Ep. 5 – Peltea
Loveste cu YO-YO-ul cati mai multi emo kids Cuvinte cheie: blonda de la dex video
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza