Ce jocuri deocheate practică Giulia?

De: Cătălina Matei / 11.06.2014, 11:41
Ce jocuri deocheate practică Giulia?
Nişte zvonuri legate de un posibil divorţ, o tunsoare rebelă, un videoclip cu imagini senzuale şi spartul geamurilor de acasă cu mingea de fotbal ar putea fi “încadrate” uşor în categoria ”jocuri deocheate”. Aflăm imediat de la Giulia cum stau lucrurile, de fapt!

– Ultimele săptămâni au fost cam agitate pentru tine… Articole în ziare despre un eventual divorţ, videoclip nou, tunsoare nouă, ba chiar ai fost şi naşă… Cum rezişti?

„Divorţul” dintre mine şi Vlad a fost un subiect extrem de speculat şi în fiecare zi aflăm lucruri noi despre relaţia noastră. Publicul ne vede mereu zâmbind, dar la finalul zilei suntem nişte oameni care au o relaţie normală şi o familie normală. Există probleme că în orice alt cuplu, dar nimic exagerat care să ne facă să divorţăm. Pe mine mă interesează muzica mea şi cariera mea şi cam atât, restul sunt doar speculaţii! Am lansat un nou single „Jocuri Deocheate” şi mă bucur să văd că fost primit bine de către prietenii mei virtuali.

– Să le luăm pe rând. Divorţul… s-a pus vreodată problema că tu şi Vlad să vă separaţi şi în acte?

Niciodată!

 

– Crezi că există tehnici, secrete, metode pentru a avea un mariaj reuşit?

Cred în comunicare, cred în faptul că nu trebuie să stăm mereu lipiţi unul de celălalt, avem prieteni diferiţi nu suntem mereu unul cu altul, dar în acelaşi timp avem şi multe lucruri în comun. Vlad este soţul perfect pentru mine şi tatăl ideal pentru Antonia, chiar dacă uneori ne mai contrazicem.

 

– Ce-ţi place cel mai mult la soţul tău şi care este defectul lui care te enervează cel mai tare?

Îmi place că este serios şi că mă pot baza pe el şi îmi place că ştie să mă facă să mă simt specială în fiecare zi. Defectul lui cel mai mare este că îi place să meargă cu motorul!

 

– Care este distracţia voastră preferată în formula complete: tu, Vlad şi Antonia?

Jucăm un fel de fotbal în casă! Am schimbat de 3 ori geamul de la sufragerie în ultimele 6 luni!

 

– Apropo de Antonia, ce năzbâtii face fetiţa ta?

Este plină de energie, teoretic este un copil cuminte, practic mai face prostioare. Baia înainte de culcare se lasă cu un duş şi pentru mine şi pentru Vlad, îi place să arunce apă peste tot…

– Cu cine seamănă mai tare? Ce a moştenit de la voi?

Mie îmi place să cred că seamănă cu mine când eram mică, Vlad spune că seamănă cu el, aşa că am ajuns la un numitor comun şi seamănă cu amândoi, însă eu îţi pot da o poză cu mine când eram mică şi să-mi spui tu …. cu cine seamănă Antonia!

 

– Să vorbim acum despre noul single. Cum s-a ajuns la titlul “Jocuri deocheate”?

Versurile le aparţin băieţilor de la Hahaha Production ei au venit cu acest concept şi, inclusiv,  cu acest nume pentru piesă.

– Crezi că, într-o relaţie, e nevoie şi de astfel de jocuri?

Deocheat este un cuvânt relativ şi s-ar putea ca mulţi să interpreteze într-un sens vulgar dacă aş răspunde da, însă ţin să precizez faptul că o relaţie de lungă durată are nevoie şi de un pic de sare şi de un pic piper!

 

– Cât despre tunsoare… ce te-a determinat să-ţi razi jumătate de cap?

A fost mult mai simplu decât vara trecută când eram de două ori mai mult rasă, singurul care este contrariat, dar se obişnuieşte repede, este soţul meu. Îmi place să mă joc cu look-ul meu, îmi place să schimb!

 

– Care a fost cea mai radicală schimbare de look de până acum? Şi ce n-ai face niciodată din punctul ăsta de vedere?

Să mă rad pe ambele părţi şi să îmi fac creastă! Nu am inhibiţii din acest punct de vedere!

– Cum a fost la nunta Biancăi? De cât timp sunteţi prietene?

Eu şi Bianca suntem prietene de foarte mult timp, m-am distrat, ştiam de la bun început că mă voi distra! Mi-am luat încălţări comode şi asta a fost!

 

– Ai fost o naşă care a respectat toate tradiţiile sau ai fost una nonconformista până la capăt?

Eu zic că nonconformistă, însă Bianca trebuie să răspundă la întrebarea aceasta!

 

– Care este cea mai mare dorinţă a ta în acest moment?

Mereu mi-am dorit să fim sănătoşi şi să ne bucurăm de viaţă!

Cătălina Matei