Ce mai face romanul pentru bani

Apropo.ro / 18.07.2008, 10:00
Ce mai face romanul pentru bani
O fabrica de falsificat tigari care a functionat in trei zone diferite ale tarii a produs 25 de milioane de tigari, pagubind statul cu minimum 1,25 milioane de euro.

Cinci persoane acuzate ca, de anul trecut, au infiintat o fabrica de falsificat tigari care a functionat in trei zone diferite ale tarii si care, conform calculelor anchetatorilor, a produs 25 de milioane de tigari, pagubind statul cu minimum 1,25 milioane de euro, au fost arestate preventiv.

Cei cinci – Radu Constantin, Toma Vasile Gheorghe, Paul Muresan, Niculae Iordache si Ionel Botezatu – au fost retinuti si, ulterior, arestati de judecatorii Tribunalului Bucuresti pentru 29 de zile.

Potrivit anchetatorilor, fabrica unde se produceau tigarile contrafacute a functionat in mod clandestin din 2007 si pana in iulie 2008. Procurorii au estimat ca, in toata perioada in care a functionat, fabrica a produs 25 de milioane de tigari, folosind 30 tone tutun, "ceea ce conduce la concluzia ca in medie, numai cuantumul accizei minime se cifra in jurul valorii de 1.250.000 de euro".

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Suntem campionii Europei la plata salariilor

Suntem campionii Europei la plata salariilor "in plic"

Romania ocupa prima pozitie in Uniunea Europeana in ceea ce priveste plata drepturilor salariale "in plic", aproape un sfert dintre romani declarand ca au primi…

Ce inginerii mai fac alesii nostri?

Ce inginerii mai fac alesii nostri?

Sub paravanul unui contract de consultanta, atribuit fara licitatie chiar de primarul Cristian Poteras, SC Consul­ting CP Company SRL incaseaza anual, de la primarie, sub…

Basescu: Magistrati si politisti au legaturi cu interlopii

Basescu: Magistrati si politisti au legaturi cu interlopii

Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, ca exista magistrati si politisti care au legaturi cu oameni din lumea interlopa si procurori care dau informatii din dosare…

Jocul zilei

Clipul zilei

Street Fighter 2 Artificii cu Tudor Gheorghe
Lupta in arena impotriva lui Sagat Cuvinte cheie: Chinez danseaza pe tudor gheorghe apropo petarde
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza