Ce mai vedem pe Jim Jam

De: Mioara Tronaru / 17.01.2013, 14:52
Ce mai vedem pe Jim Jam
Sfârşitul lunii ianuarie e plin de aventuri pentru micii telespectatori.

Thomas şi prietenii săi: Thomas şi Marea Descoperire

Pe 20 şi 26 ianuarie, de la orele 11.00 şi 18.00.

Thomas porneşte în cea mai mare aventură a sa de până acum! Într-o zi, în timp ce făcea întrecere cu James pe insula Sodor, Thomas face o descoperire minunată: un oraş uitat demult, numit Marele Waterton. Descoperirea lui Thomas îi emoţionează pe locuitorii insulei iar Controlorul cel Gras face un anunţ important: oraşul va fi restaurat şi va fi gata chiar de ziua insulei Sodor!

Pe insulă este adus un nou motoraş, Stanley, pentru a ajuta la reconstrucţia oraşului. Dar nu trece prea mult timp şi Thomas devine gelos pe acesta şi începe să se simtă ameninţat de prezenţa lui. El se decide să îi joace o farsă dar dă greş şi se trezeşte singur şi pierdut. Controlorul cel Gras iniţiază cea mai mare acţiune de căutare pentru Thomas, dar oare îl vor găsi în timp util pentru a termina de restaurat oraşul pierdut?

 

Angelina Balerina: Dansul de prinţesă al Angelinei

Pe 27 ianuarie, de la orele 11.00 şi 18.00.

În Ţara Şoriceilor se întâmplă multe lucruri interesante!

Şoriceii trebuie să organizeze o scenă de balet pentru Regina Seraphina şi pentru familia sa, la Palatul Regal. Regina insistă ca două dintre fiicele sale, prinţesa Valentina şi Sophia să primească şi ele roluri în această piesă. Angelina alege piesa ”Frumoasa din pădurea adormită” şi se decide să le dea prinţeselor două roluri importante.

Între timp, soţul reginei, Ducele brânzeturilor îi povesteşte lui Henry despre fantoma palatului, lordul Stilton. Aventurosul Henry se hotăreşte să coboare în temniţele palatului pentru a găsi fantoma. Şoriceii şi prinţesele se satură în curând de modul autoritar cu care Angelina dirijează totul şi se porneşte o adevărată harababură. Baletul este cât pe ce să fie anulat dar, în ultima clipă Angelina îi convinge pe toţi să joace piesa şi spectacolul este unul cu adevărat minunat!