Ce masini li s-ar potrivi vedetelor din nationala de fotbal a Romaniei?

Apropo.ro / 18.08.2008, 12:00
Noi le propunem starurilor tricolore automobilele la care probabil nici macar nu s-ar fi gandit, dar cu care au lucruri in comun.

Vedetele nationalei Romaniei isi pot permite cam orice excentricitate automobilistica, noi le propunem starurilor tricolore automobilele la care probabil nici macar nu s-ar fi gandit, dar cu care au lucruri in comun.

Nu stim ce criterii iau in calcul fotbalistii la alegerea unui automobil, am facut abstractie de automobilele conduse in prezent, am ales insa cinci vedete ale sportului cu balonul rotund si am facut un brainstorming pentru a descoperi in mod fictiv cam ce automobile ar fi pe chipul si asemanarea tricolorilor.

Ce a iesit poate fi considerat un prim cinci pe patru roti subiectiv, dar care defineste in maniera automobilistica trasaturile celor care ne aduc la agonie sau extaz si ne tin in fata televizoarelor in weekendurile importante.

Click aici pentru a vedea toate masinile propuse fotbalistilor

 

 

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Polo, primul brand de lux angajat in comertul pe mobil

Polo, primul brand de lux angajat in comertul pe mobil

Polo Ralph Lauren pregateste o surpriza fanilor. Foarte curand faimosul brand va lansa cumparaturile cu ajutorul mobilului.

Ford planuieste constructia unui crossover de lux

Ford planuieste constructia unui crossover de lux

Grupul american Ford Motor va anunta probabil planurile de constructie a unui nou crossover de lux, cu sapte locuri pentru pasageri, au declarat doua persoane apropiate …

"Mamma Mia!" si "Mumia III" au adus incasari uriase

Filmele "Mamma Mia!" si "Mumia: Mormantul Imparatului Dragon" au impulsionat vanzarile de bilete pentru productiile Universal Pictures, care au …

Jocul zilei

Clipul zilei

Hostel 2 Raton
Un joc sangeros, nerecomandat copiilor si celor slabi de inima. Cuvinte cheie: raton devoreaza bucatarie racoon kitchen roade gaura dragut funny cute
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza