Ce salariu au bonele de la Hollywood

De: Cătălina Matei / 12.11.2014, 08:00
Ce salariu au bonele de la Hollywood
Vorbiţi limba khmeră, latină, sunteţi sportivă, cântaţi la cel puţin două instrumente şi sunteţi dispusă să schimbaţi un scutec murder la fiecare oră? Dacă da, probabil sunteţi calificată pentru o slujbă de bonă la Hollywood. Cât priveşte salariul…

Angelina Jolie şi Brad Pitt, o bonă pentru fiecare copil
Recent, o femeie care a aplicat pentru o slujbă de bonă în familia Jolie-Pitt a dezvăluit pentru PopEater detalii interesante despre acest job. Astfel, numărul bonelor care trebuie să aibă grijă de cei şase copii ai actorilor este de… şase. Chiar aşa, fiecare plod are babysitter-ul lui personal. Fiecare bonă trebuie să aibă o diplomă de facultate şi să cunoască cel puţin două limbi străine, una dintre acestea fiind cea din ţara natală a copilului pe care îl are în grijă. Astfel, pentru Maddox, bona trebuie să ştie khmera, pentru Pax – vietnameza, iar pentru Zahara – limba amharică. Persoanele care se califică pentru această slujbă trebuie să aibă disponibilitatea de călători extensiv între California, New Orleans, Franţa şi orice altă locaţie de filmare sau destinaţie exotică de vacanţă în care familia decide să plece. Dar cu cât îşi recompensează familia Jolie-Pitt bonele? Ei bine, se pare că dădacele primesc între 50.000 şi 150.000$ pe an, astfel că, dacă înmulţim cu şase, nota de plată pentru fiecare copil se situează undeva între 300.000 şi aproape un milion de dolari pe an.

Kevin Federline, cea mai bine plătită bonă
Poate că fostul soţ al lui Britney Spears a dat-o în bară cât priveşte cariera lui de rapper, însă a dovedit că este foarte bun ca… bonă! Pentru proprii lui copii. Fostul domnul Spears a făcut o grămadă de bani în timpul concertului european al cântăreţei, acesta însoţindu-i pe Britney şi pe copiii lor peste tot. În plus faţă de pensia alimentară pe care o primeşte, de 20.000 de dolari pe lună, Federline a încasat 30.000 de dolari pentru a avea grijă de Sean Preston şi Jaden James în timp ce mama lor era pe scenă. În plus, acesta a avut voie s-o aducă în turneu şi pe iubita lui, Victoria Prince!


Cât cheltuie bebeluşa Beckham?
Atunci când fiica cuplului Victoria – David Beckham a venit pe lume, conturile celebrei familii s-au uşurat cu aproape jumătate de milion de lire sterline. Motivul? Aceştia au angajat trei femei să aibă grijă de bebeluşă 24 de ore din 24. Astfel, Victoria avea un ajutor de dimineaţă, o asistentă de după-amiază şi o dădacă de noapte care să stea la dispoziţia celui de-al patrulea copil al ei. “Echipa de dădace a încasat de la familia Beckham un cec de 430.000 de lire sterline”, a declarat pentru dailystar.co.uk un apropiat al vedetelor.  

Beyonce şi Jay-Z, cei mai exageraţi părinţi?
Cei doi sunt fericiţii părinţi ai unei fetiţe, Blue Ivy, care a fost încă de la naştere răsfăţată peste măsură. Se uităm de leagănul cu cristale Swarovski încrustate, de biberonul cu safire roz sau de suzeta din aur alb cu 278 de diamante! Bebeluşa avea, în primele luni de viaţă, nu mai puţin de şase bone prin preajmă care, prin altele, aveau datoria să-i schimbe scutecul din oră în oră.


Kim Kardashian îşi bagă bona în show

Recent, s-a născut primul copil al cuplului Kim Kardashian – Kanye West, motiv de bucurie pentru breasla bonelor de lux. Cele două vedete intentionau să angajeze trei dădace, fiecare dintre acestea având pregătit un salariu de 260.000 de dolari pe an. Deşi e vorba de o grămadă de bani, nu suntem siguri dacă sunt şi suficienţi pentru slujba aceasta. Recent, fosta bonă a familiei Kardashian, Pam Behan, a lansat o carte cu “dezvăluri” care de care mai picante, „Malibu Nanny: Adventures of the Former Kardashian Nanny”, în care descrie aventurile ei ca bonă în celebra familie. Printre altele, aceasta descrie o imensă criză de furie pe care mama Kris Jenner a făcut-o într-o zi, doar pentru că Pam Behan a uitat să cumpere broccoli de la piaţă.

Gabriela Groza