Ce se întâmplă în realitate la filmările de la ”Insula Iubirii”?

De: Cristiana Trifu / 12.01.2018, 14:16
Ce se întâmplă în realitate la filmările de la ”Insula Iubirii”?
S-a aflat, în sfârşit, ce se întâmplă cu adevărat la filmările de la Insula Iubirii. Aurel şi Alexandra au avut curaj să spună adevărul.

Pentru Alexandra, iubita lui Aurel, experienţa pe Insula Iubirii a fost una autentică, oferindu-i mai toate răspunsurile de care avea nevoie. Minţită, trădată, înşelată şi folosită, aceasta a început o nouă viaţă după ce a aflat cine este cu adevărat omul de lângă ea. Şi deşi cu toţii ne-am fi aşteptat ca acest lucru să se întâmple imediat după terminarea filmărilor, cei doi şi-au mai dat o şansă la venirea în ţară. Însă toate suspiciunile ei s-au adeverit.

„Chiar în faţă când să semnăm contractul, i-am spus că nu vreau să mai merg. I-am spus: mă duci acolo unde îmi place mie: distracţia, femeile. Ea a vrut să mă pună la încercare, să vadă dacă facem nuntă, dacă ne căsătorim. ŞI ne-am dus ca să ne distrugem tot viitorul. Am ajuns acasă la ea, am zis să stăm o săptămână să vedem dacă ne împăcam, nu am mai reuşit”, a povestit Aurel.

Întrebată la rândul său despre ce nu a mai mers relaţia, Alexandra a mărturisit: „Pentru că nu s-a mai putut, a continuat să facă fix ce a făcut şi în emisiune. Putea să fie puţin mai direct sau mai sincer”.

Sechestrare de persoane şi proxenetism, la „Insula Iubirii”. „Ispitele sunt plătite să facă sex cu concurenţii”

Liviu Vârciu, despre Diana de la ”Insula iubirii”: ”E o nebună…”

Cea mai sexy ispită de la „Insula Iubirii” s-a dezbrăcat! Cu trupul ăsta îi cucereşte pe masculi

A făcut SEX pe Insula Iubirii, iar acum a fost dată afară! Reacţia vulgară a Dianei, fosta iubită a lui Liviu Vârciu – FOTO

Au făcut SEX pe Insula iubirii din prima seară – EXPLICIT

Diana, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, dezvăluiri intime. Declaraţiile l-au bulversat pe Radu Vâlcan. Ce a putut să spună

Doi concurenţi de la Insula Iubirii s-au căsătorit. Ei au rezistat cu brio ispitelor – FOTO