Ce sumă a plătit Robert De Niro fiscului american!

Apropo.ro / 27.02.2015, 21:00
Ce sumă a plătit Robert De Niro fiscului american!
Actorul Robert De Niro a plătit fiscului american suma de 6,4 milioane de dolari, joi, după ce autorităţile au pus sechestru pe un apartament pe care starul îl deţine în cartierul newyorkez Tribeca, încercând să îl oblige astfel pe actor să îşi achite taxele datorate.
Actorul, în vârstă de 71 de ani, a primit o notificare în urmă cu trei luni din partea fiscului (Internal Revenue Service/ IRS), prin care această agenţie guvernamentală îl înştiinţa pe Robert De Niro că va pune sechestru pe apartamentul acestuia din New York, dacă starul nu îşi va plăti taxele şi impozitele aferente anului 2013.
 
Apoi, pe 3 februarie, IRS a dat curs acelei proceduri şi a pus sechestru pe apartamentul actorului, potrivit site-ului The Smoking Gun.
 
Joi, Stan Rosenfeld, agentul de presă al actorului american, a anunţat că starul de cinema a completat un cec prin care a achitat întreaga sumă pe care o datora fiscului.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Într-o declaraţie făcută joi după-amiază, Stan Rosenfeld a spus că acele taxe au rămas neplătite deoarece notificările de la IRS au fost expediate la „o adresă mai veche” a actorului.
 
Potrivit New York Post, sechestrul fusese pus pe o clădire de pe Hudson Street la numărul 114, unde se află sediul unei firme de investiţii, ce aparţine lui Robert De Niro. Actorul americane deţine şi un apartament în Central Park, pe care îl închiriază cu 125.000 de dolari pe lună, aflat într-una dintre cele mai scumpe zone ale oraşului New York.
 
Conform Mediafax, aceeaşi publicaţie afirmă că actorul şi proprietarul de restaurante Robert De Niro are o avere estimată la peste 200 milioane de dolari, deţinând proprietăţi valoroase la Los Angeles, Londra şi New York – mai ales în cartierul Tribeca, precum Nobu, TriBeCa Grill, The Greenwich Hotel şi TriBeCa Productions.