Ce temperaturi vom avea până în luna iunie 2014

De: Carmen Ulian / 24.03.2014, 10:45
Ce temperaturi vom avea până în luna iunie 2014
Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare sezonieră a temperaturilor și a cantităților de precipitații pe teritoriul României până în luna iunie 2014.

Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia și au un grad de realizare de aproximativ 60%. Este estimată distribuția temperaturilor medii lunare, precum și distributia cantităților lunare de precipitații, iar fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

APRILIE

Temperaturile medii lunare vor fi apropiate de mediile climatologice în cea mai mare parte a teritoriului, exceptând sudul țării, unde local valorile termice se pot situa sub limitele normale.

meteo

Cantitățile lunare de precipitații vor prezenta în general o tendință de excedent în vestul, centrul și nordul țării, iar în restul regiunilor vor fi posibile valori apropiate de mediile multianuale.

meteo

MAI

Valorile termice vor fi în general apropiate de mediile multianuale, local în centrul și nordul țării fiind posibile temperaturi medii lunare sub normele climatologice.

meteo

Cantitățile lunare de precipitații se vor situa în general peste mediile climatologice în majoritatea regiunilor, exceptând sud-estul, sudul și vestul țării, unde acestea pot înregistra valori normale.

meteo

IUNIE

Temperatura aerului va avea în general valori medii apropiate de normalul climatologic în cea mai mare parte a țării, posibil peste norme local în vest și sud-est.

meteo

Cantitățile lunare de precipitații vor fi apropiate de mediile lunare în zonele centrale și nordice, iar în restul teritoriului acestea vor avea în general o tendință de deficit.

meteo

meteo

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar martie