Ce ţinute aleg vedetele de Crăciun!

Apropo.ro / 25.12.2014, 13:00
Ce ţinute aleg vedetele de Crăciun!
Unele arată ca un adevărat brad de Crăciun, altele se transformă în veritabile Craciunite sexy! Ce ţinute aleg vedetele în pragul sărbătorilor de iarnă? Un lucru e cert: culoarea roşie nu lipseşte deloc din vestimenţia aleasă de ele. Heidi Klum, Lady Gaga, Katy Perry, Miley Cyrus, Paris Hilton, Miranda Kerr şi Kendall Jenner sunt super sexy de Crăciun! Cu mici excepţii…
Heidi Klum  
 
Foto: Splash News
 
 
Cu aşa o doamnă Crăciun, Moşul ar fi tare mândru!  Supermodelul german Heidi Klum  este mereu într-o formă de invidiat, chiar şi atunci când se îmbracă în Crăciuniţă. Şi la ce picioare are, nu putea să aleagă decât o costumaţie care să-i pună în evidenţă fizicul de invidiat. Astfel, Heidi Klum  s-a deghizat în cea mai sexy Crăciuniţă pe care Moşul a văzut-o vreodată!
 
 
 
Lady Gaga
 
 
Foto: Hepta
 
 
Foto: Hepta
 
 
Mereu extravagantă şi plină de imaginaţie, Lady Gaga nu s-a sfiit să apară, la propriu, cu bradul de Crăciun în cap! A atras toate privirile şi a reuşit încă o dată să iasă în evidenţă şi să ţină primele pagini ale ziarelor.
 
 
 
Katy Perry
 
 
Foto: Splash News
 
 
Dacă  Lady Gaga şi-a pus bradul în cap, cântăreaţa Katy Perry a preferat să… îl îmbrace! Ţinuta ei nu a fost prea confortabilă pe scenă, dar cel puţin a fost un outfit inedit!
 
 
 
Miley Cyrus
 
 
Foto: Splash News
 
 
Fosta Hannah Montana, Miley Cyrus, l-a dat gata pe Moş Crăciun atunci când s-a afişat pe scenă la un eveniment într-un costum  roşu, din paiete, alcătuit dintr-un top care i-a lăsat la vedere abdomenul bine lucrat şi o pereche de chiloţei extrem de decoltaţi. Ca imaginea să fie perfectă, controversata cântăreaţă a folosit pe post de microfon…o acadea în culorile alb-roşu!
 
 
 
Paris Hilton
 
 
Foto: Hepta
 
 
Lui Paris Hilton îi stă de minune în costum de Crăciuniţă. Şi ea pare să se simtă confortabil ca…ajutor de Moş Crăciun, mai ales că aşteaptă daruri multe şi…scumpe de la Moş!
 
 
 
Miranda Kerr
 
 
Foto: Hepta
 
 
Modelul Victoria’s Secret Miranda Kerr este o Crăciuniţa sexy veritabilă. În preajma Crăciunului, vedeta se pozează în costumaţii inedite şi postează apoi fotografiile pe reţelele de socializare. Cine nu vrea să admire o  Crăciuniţă frumoasă îmbrăcată în lenjerie roşie,  “decorată” cu blăniţă albă?
 
 
 
Kendall Jenner
 
Foto: Hepta
 
 
Kendall Jenner, sora lui Kim Kardashian, îi face concurenţă celebrei vedete. În spiritul Crăciunului, ea a pozat sexy alături de un Moş tinerel pentru un calendar online pentru revista Love. În lenjerie intimă, Kendall a dansat astfel în faţa camerei şi a Moşului pe melodia lui Katy Perry, „California Girls”.