Cea mai sigură igienă pentru bebeluşul tău!

Apropo.ro / 08.01.2013, 17:01
Cea mai sigură igienă pentru bebeluşul tău!
Inventatorul soluţiei micelare, Laboratoarele Dermatologice Bioderma, lansează soluţia micelară pentru bebeluşi ABCDerm H2O. Formula sa blândă şi sigură de curăţare nu necesită clătire, îndepărtează cu succes orice impurităţi din zona scutecului, pliurilor, feţei sau ochilor, protejează filmul hidrolipidic, calmează şi emoliază pielea delicată a sugarilor şi copiilor.

Soluţia micelară ABCDerm H2O are cel mai înalt grad de toleranţă şi siguranţă pentru igiena sugarilor şi copiilor. ABCDerm H2O curaţă eficient şi delicat pielea sensibilă a celor mici cu ajutorul micelelor, cei mai blânzi agenti activi de curăţare.
Conceptul de soluţie micelară se bazează pe o inovatie biologică avansată a Laboratoarelor Dermatologice Bioderma de mai bine de 20 ani.                    

Micelele sunt formaţiuni sferice, din esteri graşi ce captează murdăria  şi impurităţile prezente pe piele, protejând în acelaşi timp filmul hidrolipidic  şi echilibrul cutanat. Micelele din soluţia micelară ABCDerm H2O sunt formate din substanţe biomimetice, care imită perfect structura pielii, fapt ce îi conferă o toleranţă cutanată fără egal.     

                                                                                            
ABCDerm H2O calmează, catifelează, hidratează şi nu lasă film gras.Testat dermatologic şi oftalmologic, ABCDerm H2O are o toleranţă excelentă cutanată şi oftalmologică. NU conţine parabeni, alcool, detergenţi.
ABCDerm H2O are un parfum liniştitor şi un pH fiziologic.
Cum il folosim? Se curăţă zona cu impurităţi folosind un tampon de bumbac umezit în prealabil cu ABCDerm H2O. Se repetă operaţiunea până când tamponul rămâne curat apoi se tamponează delicat pielea cu un prosop. NU necesită clătire.
ABCDerm H2O este disponibil in varianta economica de 1L şi varianta travel size de 100 ml.


ABCDerm H2O vine în completarea gamei ABCDerm şi este special formulat în conformitate cu Angajamentul ABCDerm pentru siguranţă dermatologică: Siguranţă, Eficacitate, Toleranţă, Monitorizare.
Pret recomandat în farmacii: varianta 1L – 69 RON, varinata 100 ml – 20 RON