Ceas de 35.000 de euro, caut stapan

Apropo.ro / 26.09.2008, 08:30
Sub numele de Royal Oak, bijuteria maestrilor ceasornicari de la Audemars Piguet, isi cauta un proprietar la Antic Horologium

Sub numele de Royal Oak, bijuteria maestrilor ceasornicari de la Audemars Piguet are calendar perpetuu, skeleton (tip de modelare a mecanismului) si un pret de retail de 85.000 EURO, dar in magazinul Horologium va putea fi achizitionat la pretul de  "doar" 35.000 EURO, cu 12 luni de garantie.

Ceasul este unul dintre acele obiecte pe care timpul si numele celui care l-a purtat la incheietura de-a lungul vremii il innobileaza. Antic Horologium propune un nou tip de magazin de ceasuri de lux. Este vorba despre ceasuri reconditionate de catre maestrul ceasornicar Mihai Ceciu, unul dintre cei mai buni specialisti din lume in acest domeniu.

Marcile de ceasuri expuse spre vanzare in magazinul Horologium sunt dintre cele mai cunoscute si valoroase din industria orologeriei de lux: Audemars Piguet, Breguet, Cartier, Chopard, Franck Muller, Girard Perregaux, Rolex, Omega, Vacheron Constantin, Zenith etc.

“Decizia de a deschide un magazin de ceasuri pre-owned a fost in primul rand determinata de clientii laboratorului nostru, care, cunoscandu-ne ca specialisti si incredintandu-ne ceasurile pentru reconditionare, ne-au solicitat si acest serviciu. Reputatia laboratorului in randul impatimitilor de ceasuri de lux asigura baza pe care dorim sa construim aceasta afacere. Expertiza si experienta noastra sunt recomandarile perfecte pentru a demara un asemenea proiect si pentru a oferi o garantie de 12 luni si service post garantie, pentru orice piesa de orologerie care este achizitionata din magazinul Horologium.”, declara Mihai Ceciu, fondator Antic Horologium.

Orologeria, arta pe cale de disparitie in Romania, este revitalizata de acesti specialisti. Magazinul are o echipa de maestrii ceasornicari instruiti in Elvetia, la cea mai mare fabrica de mecanisme din lume ETA-Grenchen si la cea mai renumita scoala de haute-horologerie din Elvetia, Wostep-Neuchatel.

Magazinul gazduieste si o expozitie de ceasuri puse la dispozitie de catre Muzeul Ceasului din Romania, piese de patrimoniu expuse pentru prima oara. Expozitia va fi deschisa publicului in perioada 25 septembrie – 20 octombrie, program de vizitare 12:00-20:00 de luni pana vineri, inclusiv.

Situat pe Str. Boteanu, la nr.5, Antic Horologium va asteapta pentru o calatorie in lumea ceasurilor de lux, in viata oamenilor pasionati care aduc micile mecanisme la viata cu multa migala si rabdare.

 

 

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Topul masinilor scumpe vandute repede, in Romania (FOTO)

Topul masinilor scumpe vandute repede, in Romania (FOTO)

Ferrari, Lamborghini, Bentley, Rolls-Royce – iti permiti luxul sau vrei sa vezi care sunt cele mai scumpe automobile care pot fi cumparate fara asteptare si fara rezervar…

Imbraca-te astfel incat sa pari mai slaba!

Imbraca-te astfel incat sa pari mai slaba!

O greseala frecvent intalnita este aceea ca, pentru a parea mai slaba, trebuie sa te imbraci in negru. De fapt, nu e de ajuns sa te imbraci in negru – trebuie sa-ti…

Dupa multe amanari, se intrevede lansarea Nokia XpressMusic 5800

Dupa multe amanari, se intrevede lansarea Nokia XpressMusic 5800

Nokia XpressMusic 5800 va fi primul smartphone Nokia cu sistem de operare Symbian S60 care va oferi functii touchscreen. Nerabdarea cu care acesta este asteptat este data…

Topul celor mai sexy dive cu bikinii le vedere!

Topul celor mai sexy dive cu bikinii le vedere!

Toamna se numara bobocii!

Jocul zilei

Clipul zilei

The Rise of a King Houdini al cateilor
Trebuie sa demonstrezi ca viitorul sot al printesei Leana este vinovat… Cuvinte cheie: evadare funny caine animal
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Â