Cele mai costisitoare divorturi (TOP)

Apropo.ro / 18.04.2009, 11:57
Cele mai costisitoare divorturi (TOP)
Ai idee cat poti sa castigi in urma unui divort? Daca esti casatorit cu o celebritate si ai un avocat bun, foarte mult!

Odata cu publicarea informatiei potrivit careia Robyn Gibson, sotia celebrului actor australian Mel Gibson, a cerut divortul, in urma caruia ar putea obtine peste 450 de milioane de dolari, dupa o casnicie care a durat 28 de ani, editia online a publicatiei britanice The Mirror a alcatuit un top al celor mai costisitoare 10 divorturi din lumea celebritatilor.

Din acest top fac parte, printre altii, actorul australian Mel Gibson, fostul jucator de baschet american Michael Jordan si celebrul cineast Steven Spielberg.

10. Mick Jagger si top-modelul Jerry Hall, pronuntat in 1999

In urma divortului, solistul trupei Rolling Stone a trebuit sa plateasca fostei partenere de viata suma de 18,6 milioane de dolari. Separarea cuplului s-a produs in momentul in care mass-media a dezvaluit aventura celebrului rocker cu modelul brazilian Luciana Morad.

9. Ted Danson si Casey Coates, pronuntat in 1993

Anul 1993 a fost un an foarte aglomerat pentru Ted Danson – a incheiat filmarile pentru serialul "Cheers", care l-a facut celebru, s-a afisat in public cu noua lui prietena, Whoopi Goldberg, si a trebuit sa plateasca 22,3 milioane de dolari in urma divortului, fostei partenere de viata si de pe platourile de filmare ale serialului "Cheers".

8. Michael Douglas si Diandra Douglas, pronuntat in 1998

Doua separari anterioare, numeroase zvonuri despre presupuse aventuri si o internare intr-o clinica pentru tratarea dependentei de sex, l-au facut pe Michael Douglas sa nu mai fie considerat unul dintre cei mai buni soti din lume. Din fericire pentru Diandra Douglas, sotul ei nu a fost cel mai zgarcit din lume, deoarece a trebuit sa plateasca suma de 33,6 milioane de dolari si sa-i cedeze doua case, in Beverly Hills si, respectiv, Mallorca pentru a deveni un barbat liber, din cauza faptului ca nu semnase un acord prenuptial.

Vezi ce alte celebritati mai sunt incluse in Topul divorturilor, la Mediafax.