Cele mai frumoase declaraţii de dragoste

Apropo.ro / 24.02.2013, 09:00
Cele mai frumoase declaraţii de dragoste
Pentru că pe 24 februarie sărbătorim dragostea pe româneşte, am strâns laolaltă câteva dintre cele mai frumoase declaraţii de dragoste spuse de cele mai îndrăgite vedete de la noi!

Cătălin Măruţă

“Andra mi-a spus că vrea să îmbătrânim împreună. Cred că este cel mai fru­mos deznodământ al unei poveşti de dragoste”.

 

Radu Vâlcan

“Adela este, cu siguranţă, jumătatea perfectă pentru mine”

 

Andreea Esca

“Copiii mei sunt atât de drăguţi încât declară că ei nu cred că am 40 de ani, lor li se pare că am mult mai puţini, iar soţul meu spune că sunt mereu pe gustul lui… “

Chef Florin Dumitrescu

“Ce aş alege între o mâncare bună şi o femeie frumoasă? Aş alege-o pe iubita mea şi aş duce-o să mâncăm împreună o mâncare bună. Cristina este omul care a fost lângă mine în orice situaţie şi cea care supportă acum tot pachetul care vine odată cu notorietatea şi, câteodată, nu e uşor”.

Andi Moisescu

“Cum mă descurc din postura de tătă a doi băieţi? Minunat. Cu Olivia alături, nici n-aş avea cum altfel”

 

Delia Matache

 “Mi-am găsit liniştea sufletească alături de Răzvan”

Andreea Bănică

“Avem o relaţie frumoasă bazată pe încredere şi iubire. Nu ştiu dacă se poate descrie în cuvinte fericirea noastră şi acum mai mult ca niciodată pentru că suntem împliniţi.

Piticu’ (Simplu)

“Din orice relaţie ai de învăţat câte ceva şi cred că amândoi am învă­ţat multe lucruri din experienţele tre­cute, fie ele bune sau rele. E important să-l înţelegi şi să-l respecţi pe omul de lângă tine, dar la fel de importantă este şi încrederea în persoana iubită”.