Cele mai tari 10 replici de agăţat din filme!

Apropo.ro / 04.12.2014, 15:35
Cele mai tari 10 replici de agăţat din filme!
Unde găsim cele mai tari şi eficiente replici de agăţat? E simplu! În filme! Să aflăm cum cuceresc actorii!
George Clooney –  Miles Massey în “Intolerable Cruelty” (“Dragostea costă”)
 
 
George Clooney este Miles Massey în “Intolerable Cruelty” (“Dragostea costă”), un avocat specializat în divorţuri, care are de toate – uneori chiar de două ori mai mult. Totul se schimbă atunci când Miles întâlneşte un adversar pe măsură. Este vorba de Marylin Rexroth (Catherine Zeta-Jones), viitoarea fostă soţie a lui Rex Rexroth (Edward Herrmann), un om foate bogat care este totodată clientul lui Miles.  
 
 
 
 
Tactici secrete, decepţii şi o atracţie evidentă sunt principalele ingrediente ale unei clasice lupte între sexe. Personajul interpretat de Clooney se îndrăgosteşte de Catherine Zeta-Jones căreia îi spune pe nerăsuflate: „Soţul tău a spus că eşti cea mai frumoasă femeie pe care a întâlnit-o vreodată, dar nu a spus că eşti cea mai frumoasă femeie pe care eu  am cunoscut-o vreodată”!
 
 
Will Smith – Alex Hitchens („Hitch”)
 
 
 
Ce-i spune Will Smith, interpretul rolului principal din filmul “Hitch”, partenerei sale, Eva Mendes? „Nu pot să nu observ că semeni foarte mult cu viitoarea mea iubită!”. Smith joacă personajul principal fictiv al filmului, Alex „Hitch” Hitchens, care este un consultant profesionist de întâlniri amoroase care îşi face un stil de viaţă din a învăţa bărbaţii cum să curteze femeile.
 
 
Vince Vaughn – Dave –  “Vacanţă All Inclusive” 
 
 
 
 
În filmul “Vacanţă All Inclusive” (“Couples Retreat”) cu Vince Vaughn, actorul care a interpretat personajul Dave, a avut numai replici una şi una „Cineva trebuie să-l sune pe  Dumnezeu şi  să-i spună că unul din îngerii lui lipseşte”, este una dintre acestea.
 
 
Seth Rogen – Ben Stone – “Un pic însărcinată”
 
 
Filmul “Un pic însărcinată” (“Knocked Up”) cu actorul Seth Rogen în rolul lui Ben Stone, este o comedie specială, cu  umor desprins din viaţă şi cu scene care izvorăsc din realitate. „Eşti mai frumoasă decât mine!” – îi spune la un moment dat actorul, partenerei sale din film, atunci când află că iubita sa de o noapte e însărcinată şi avea să-i facă un copil.
 
 
 John Travolta (Castor Troy) – ” Faţă în faţă” (“Face/Off”)
 
 
 
În filmul ” Faţă în faţă” (“Face/Off)”,  John Travolta (Castor Troy) are şi el o replică ce aduce zâmbetul pe buze: “ Urăsc să te văd cum pleci, dar îmi place să te privesc cum te îndepărtezi”.
 
 
Woody Allen – Isaac –  “Manhattan”
 
 
 
 “Manhattan”  este un film clasic al lui Woody Allen despre un new york-ez divorţat care are o iubită de liceu şi se îndrăgosteşte de amanta fostei sale neveste. În rolul lui Isaac, Woody Allen, încearcă să-şi impresioneze iubita cu următoarele cuvinte: „Ştii ce eşti? Eşti răspunsul lui Dumnezeu pentru Iov!”.
 
 
 Brad Pitt – J.D. –  “Thelma & Louise”
 
 
 
“Eu sunt un haiduc, dar tu mi-ai furat inima!”, afirma, sigur pe el  Brad Pitt în “Thelma & Louise”, interpretul lui J.D., un tânăr frumos şi fermecător, pe care Thelma îl îndrăgeşte imediat. 
 
 
Contele Dracula –  Gary Oldman
 
 
 
 
 
„Am traversat oceane de timp pentru a te întâlni!” – spune Contele Dracula în interpretarea actorul Gary Oldman.
 
 
Steve Buscemi – Tommy Basilio, în filmul “Trees Lounge”
 
 
 
“Dacă voi câştiga, te iau cu mine acasă. Dacă vei câştiga tu, atunci poţi veni acasă cu mine”, spune direct  Steve Buscemi, interpretul personajului Tommy Basilio, în filmul “Trees Lounge”.
 
 
Groucho Marx – Hugo Z. Hackenbush – “O zi la curse”
 
 
În filmul “O zi la curse”, Hugo Z. Hackenbush –  doctor veterinar de cai – interpretat de actorul Groucho Marx, a dat o replică pe măsură: „Căsătoreşte-te cu mine şi îţi promit că niciodată nu o să te uiţi după alt armăsar!”