Celia: “Voi mai putea avea şi alţi copii!”

Apropo.ro / 11.11.2014, 12:39
Celia: “Voi mai putea avea şi alţi copii!”
A trecut prin clipe grele şi a fost la un pas de moarte! Acum cinci luni a născut un băieţel în Australia, ţara în care locuieşte cu soţul ei, dar medicii de acolo i-au lăsat resturi de placentă în abdomen, după naştere.
Celia a venit de urgenţă în ţară şi a fost operată la Timişoara. Acum se simte bine şi toate greutăţile au trecut! Fiul ei o face extrem de fericită, la fel şi soţul său, care i-a fost mereu alături. Important este că va mai putea avea şi alţi copii!
 
Foto: Facebook
 
 
Celia, cum te simţi acum, după operaţie? Ai născut în Australia şi te-ai operat în România!
 
Acum mă simt bine, au trecut toate şi o să fie bine ! Nu vreau să gândesc altfel! Sunt foarte bine!!! 
 
 
–  Ai fost la un pas de septicemie! Te-ai gândit că s-ar fi putut întâmpla ceva rău cu tine?
 
 N-am acceptat aceste gânduri ! Am sperat că totul se va rezolva, am ştiut că o să fie bine ! Probabil asta am şi atras!  
 
 
–  Începi să te refaci treptat! Ce restricţii ai din partea medicilor şi când o să vii din nou în ţară la un control amănunţit? 
 
În ţara o să revin în primăvară, atunci voi mai face un control amănunţit şi încă unul  înainte să plec din ţară, asta fiind zilele următoare.
 
 
–  Mai ai dureri?
 
 Nu! Din fericire!
 
 
Foto: Facebook
 
 
– Vei mai putea avea copii după operaţia la uter? Îţi mai doreşti şi alţii copii?
 
Îmi doresc şi, mulţumesc lui Dumnezeu, da, voi mai putea avea şi alţi copii! 
 
 
– Urmează să te întorci peste câteva zile în Australia, dar o să ai un drum lung cu avionul, de 33 de ore! Cum te vei descurca pe drum cu băieţelul tău de 5 luni, mai ales că ai trecut printr-o intervenţie chirurgicală? Te ajută şi soţul tău cu micuţul Angelo?
 
 Normal, soţul meu mă ajută enorm! Ne vom ajuta reciproc, va trece şi asta! 
 
 
–  Cum e viaţa ta departe de ţară, în Australia? Ce îţi place cel mai mult acolo?
 
 Îmi place enorm că pot pleca la căldură când aici e frig, îmi iubesc şi noua mea familie de acolo. E un loc frumos, ador oceanul şi plimbările în doi pe malul lui … De acum se vor transforma în plimbări în trei!
 
 
–  Cine te ajută acolo cu Angelo, băieţelul tău? 
 
Cât va putea, mă va ajuta mama soacră, dar puţin, căci într-o lună i se mai naşte un nepoţel sau nepoţică şi va fi nevoie să fie mai mult lângă cumnata mea, în primele luni după naştere ! 
 
 
–  Cu cine semănă mai mult băieţelul tău? Cu tine sau cu soţul tău?
 
Angelo seamănă cu  amândoi, momentan. Puţin mai mult cu soţul meu, dar e încă foarte micuţ. 
 
 
Foto: Facebook
 
 
 
– Ce ai vrea să moştenească de la tine?
 
Să dea Bunul Dumnezeu să ia tot ce este mai bun de la amândoi ! 
 
 
– Ştiu că ai luat mai multe kilograme în plus în timpul sarcinii. Ai reuşit să ajungi la greutatea iniţială? Cât mai ai de slăbit şi ce diete ai adoptat după ce ai devenit mămică?
 
Am slăbit până acum 21 de kg, mai am de dat  jos  încă 3 kg şi apoi am nevoie de tonifiere musculară… O să am grijă să fac şi asta cum mă întorc în Australia, acolo am mai mult timp. Am mâncat mult mai curat, în sensul că am scos din alimentaţie prejelile, sucurile, dulciurile, pâinea, grăsimile … Nu am amestecat carbohidraţii cu proteinele, dar nu m-am înfometat deloc.
 
 
–  Mai ai timp pentru tine? Cum te întreţii? 
 
Am găsit nişte vitamine pe care le-am încercat în Australia şi care sunt foarte bune pentru ten, unghii şi păr. Sunt de la Swiss şi cum mă întorc în Australia o să încep din nou un tratament, am mai făcut o cură şi părul meu s-a regenerat enorm. Nu ştiu exact dacă se găsesc şi la noi, dar sper să se poată comanda măcar. În rest nu fac foarte multe dar îmi place să mă relaxez la reflexoterapie şi masaj! 
 
 
Foto: Facebook
 
 
 
– Ce anume îţi lipseşte cel mai mult din ţară?
 
Familia, prietenii, scena, fanii… Rădăcinile mele sunt adânci aici… Îmi iubesc ţara şi aici îmi doresc să îmbătrânesc cu dorinţa în suflet că va veni ziua când românii vor avea un trai mai uşor, mai bun !
 
 
–  Care este definiţia fericirii pentru tine?
 
Familie + iubire+ respect+ sănătate + prieteni sinceri + armonia unui cămin fericit + cei dragi sănătoşi şi aproape + emoţia scenei şi aplauzele oamenilor care îmi apreciază munca şi muzica.  Această combinaţie îmi pare mai mult decât perfectă! 
 
 
– Cum te-a cucerit soţul tău? Ce-ţi place cel mai mult la el?
 
Soţul meu are un suflet deosebit, cu bun simţ şi o căldură sufletească aparte, e un om blând şi bun, e sufletul meu pereche ! Îmi place că sunt liniştită, fericită, iubită şi mă simt protejată lângă el. 
 
 
 
Dana Popa
 
 
 
Puteţi asculta aici cel mai nou single al Celiei, „Iubire”: