CFR Cluj a rescris istoria la Roma! Felicita-i pe jucatorii campioanei!

Apropo.ro / 17.09.2008, 00:18
CFR Cluj a rescris istoria la Roma! Felicita-i pe jucatorii campioanei!
Clujenii au reusit sa produca surpriza serii in Liga Campionilor, dupa ce au castigat in fata echipei AS Roma.

CFR Cluj a reusit sa produca surpriza serii in Liga Campionilor, dupa ce a castigat in fata echipei AS Roma, cu scorul de 2-1, chiar pe Olimpico din Roma.

Dupa un inceput echilibrat de partida, in minutul 17 AS Roma a reusit deschiderea scorului prin Panucci, care a profitat de o iesire gresita a lui Stancioiu si a trimis balonul cu capul in plasa portii acestuia.

Desi toata lumea se astepta ca CFR-ul sa cada psihic dupa golul primit, lucrurile nu au stat deloc asa, jucatorii nostri reusind sa ameninte periculos poarta lui Doni in cateva randuri.

In urma unei combinatii rapide intre Trica si Culio, jucatorul argentinian reuseste sa marcheze golul egalizator cu un sut la coltul lung, iar tribunele de pe Olimpico incep sa "fiarba" de furia fanilor.

Romanii incep sa se precipite si nu reusesc sa mai construiasca nimic la centrul terenului si astfel se incheie prima repriza cu scorul de 1-1, jucatorii echipei italiene intrand la vestiare in corul a mii de fluieraturi.

La doar patru minute de la reluarea jocului, Culio il executa pe Doni cu un sut sec din marginea careului si da lovitura de gratie pe Olimpico din Roma.

Gazdele nu se regasesc in continuare, iar pe contraatac clujenii rateaza desprinderea prin Peralta, care trimite o lovitura de cap in bara portii aparate de Doni.

La prima participare in Champions League, CFR Cluj scrie istorie si cere recunoasterea Europei, dupa ce a predat o lectie de fotbal unei echipe titrate din Italia.

AS Roma: 32. Doni – 3. Cicinho, 77. Cassetti, 2. Panucci (15. Loria ’47), 17. Riise (10. Totti ’52) – 16. De Rossi, 8. Aquilani – 11. Taddei (23. Montella), 19. Baptista, 22. Tonetto – 9. Vucinici. Antrenor: Luciano Spalletti.

CFR Cluj: 44. Stancioiu – 2. Tony, 20. Cadu, 27. De Sousa, 33. Perreira – 31, Dani, 6. Muresan – 7. Dubarbier (4. Panin ’89), 10. Trica (8. Peralta ’67), 19. Culio- 17. Kone. Antrenor: Maurizio Trombetta.

Trimite aici un mesaj de felicitare jucatorilor de la CFR Cluj

Foto: Prosport.ro

 

Citeste si:

Cristi Chivu crede in

Cristi Chivu crede in "steaua" Fiorentinei

Fundasul echipei nationale, Cristian Chivu, a declarat ca favorita sa la calificare, din grupa Stelei, este Fiorentina, informeaza site-ul violanews.com. Jucatorul lui …

FC Timisoara risca sa piarda inca trei puncte in clasament

FC Timisoara risca sa piarda inca trei puncte in clasament

Clubul FC Timisoara ar putea fi depunctat de catre Comisia de Disciplina a FRF cu trei puncte ca urmare a jignirilor aduse de catre presedintele Marian Iancu oficialilor …

Radoi va fi apt pentru meciul cu Fiorentina

Radoi va fi apt pentru meciul cu Fiorentina

Chiar daca Mirel Radoi ar fi vrut sa joace si intr-un picior contra lui Bayern Munchen, el va trebui sa astepte partida cu Fiorentina pentru a debuta in acest sezon al …

Victor Piturca si Meme Stoica si-au trimis

Victor Piturca si Meme Stoica si-au trimis "declaratii de dragoste"

Selectionerul Romaniei si managerul Unirii Urziceni si-au trimis reciproc "sageti otravitoare". Piturca a dezvaluit intr-o emisiune televizata ca Gigi Becali …

Jocul zilei

Clipul zilei

Ultimate Defence 2 Car wash
Un joc de strategie de tip tower defence Cuvinte cheie: sexy femeie fata car wash spalatorie masina
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza