Chef Cătălin Scărlătescu, scafandru de ocazie

De: Nicoleta Nicolae / 05.06.2015, 12:00
Chef Cătălin Scărlătescu, scafandru de ocazie
Pasionat de mare şi de tot ce are legătură cu ea, chef Cătălin Scărlătescu de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” a acceptat provocarea unor prieteni buni de-ai săi de a face pentru prima oară în viaţă scufundări.

Echipat corespunzător şi însoţit de o echipă Observator care a filmat totul, juratul de la Antena 1 s-a aventurat în Marea Neagră, în căutare de scoici. Pentru că găteşte cu mare plăcere scoici proaspete, cunoscutul chef s-a gândit să şi le procure singur, direct de la sursă. ” Această scufundare a fost o premieră pentru mine, deşi am prieteni care cu asta se ocupă şi în toţi anii ăştia mi-au tot zis să merg cu ei. N-am găsit noi multe scoici, dar am salutat câţiva crabi şi peşti. Nu e deloc uşor să faci scufundări, mai ales că presupune foarte mult efort”, recunoaşte chef Scărlătescu.

Chiar dacă juratul şi prietenii săi nu au avut parte de o captură pe care chef-ul să o gătească imediat, şi-au propus să mai încerce. ”Promit să mai merg cu ei, mai ales că instructorul m-a lăudat. Am prins curaj, aşa că data viitoare facem şi o masă la malul mării cu scoici proaspete”, mai spune cunoscutul bucătar.