Chickipedia, enciclopedia fetelor fierbinti

Apropo.ro / 30.08.2008, 13:42
Chickipedia este cea mai vasta enciclopedie a celor mai fierbinti "puicute" de pe mapamond si contine mii de celebritati

Formele senzuale, aproape de perfectiune, ale celebritatilor feminine, nu lasa nici un barbat indiferent. Daca pana mai ieri putea lua ceva timp pentru a afla informatii despre fiecare si a cauta fotografii sau filme cat mai sexy, azi doritorii au la dispozitie o intreaga enciclopedie dedicata frumusetilor feminine din toata lumea. Chickipedia este cea mai vasta enciclopedie a celor mai fierbinti "puicute" de pe mapamond si contine mii de celebritati, care mai de care mai apetisante, din care nu puteau lipsi nici romancele.

Chickipedia se recomanda a fi drept un ghid care iti ofera informatii cu privire la orice ai vrea sa stii despre cele mai sexy femei celebre din lume. Impartit pe categorii precum TV, film, muzica, sport, moda, politica sau afaceri, profilele sexy-vedetelor contin atat informatii biografice, cat si aspecte legate de viata privata, profesie, marimi ale corpului, vicii sau hobby-uri.

Chickipedia insumeaza nu mai putin de 4.652 de "chicks", cu peste 59.000 de fotografii. Printre vedetele care pot fi gasite pe site se numara dive precum Jennifer Lopez, Mariah Carey, Carla Bruni, Shakira, Monica Bellucci sau Angelina Jolie, care au poze care mai de care mai atragatoare.

Printre frumusetile feminine romanesti se mai regasesc Catrinel Menghia, Monica Barladeanu, Alina Vacariu, dar si fosta gimnasta Catalina Ponor.

Citeste mai multe pe Clujeanul.ro!

Iata si cateva "mostre" a ceea ce puteti gasi pe Chikipedia:

Elena Basescu
Alina Vacariu

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

UPDATE: Comenteaza sansele romanilor de a iesi din grupele UCL

UPDATE: Comenteaza sansele romanilor de a iesi din grupele UCL

Update: Comenteaza aici sansele echipelor romanesti de a iesi din grupele UEFA Champions League!

Reprizele scurte de exercitii fizice te mentin in forma

Reprizele scurte de exercitii fizice te mentin in forma

Confor unui studiu realizat in Statele Unite, reprizele scurte, dar foarte intense de exercitii fizice, pot duce la aceleasi rezultate ca antrenamentele indelungi si regu…

Cea mai batrana virgina este in Bacau

Cea mai batrana virgina este in Bacau

O femeie din Bacau a mers la doctor si a facut un control pentru a scapa de rautatile vecinilor in privinta virginitatii ei.

Duchovny are probleme cu

Duchovny are probleme cu "Dosarele seX" din viata lui

David Duchovny, starul serialului de succes "Dosarele X", care, in prezent, joaca in seria de televiziune "Californication" rolul unui scriitor afemei…

Jocul zilei

Clipul zilei

SpellBlazer Tuneaza-ti Dacia!
Un joc de strategie in care castiga cel mai inteligent. Cuvinte cheie: funny tuneaza cazanul dacia tuning dobitoc idiot gras burta gps navigatie
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza