Christian Sabbagh vrea să-şi recâştige soţia

Apropo.ro / 17.07.2014, 10:00
Christian Sabbagh vrea să-şi recâştige soţia
A divorţat la începutul anului de soţia sa, Louise, dar după o vacanţă petrecută împreună cu fetiţa lor pe litoralul românesc, jurnalistul Christian Sabbagh vrea să se împace cu soţia.
Prezentatorul Ştirilor Kanal D şi soţia lui sunt foarte aproape de împăcare. Deşi au divorţat, au continuat să păstreze legătura pentru că au împreună o fetiţă minunată. De dragul micuţei Jasmine, cei doi foşti soţi au petrecut o vacanţă de vis la mare şi au revenit la sentimente mai bune. După ce s-a întors din concediu, Sabbagh şi-a eprimat dorinţa de a se împăca cu fosta lui soţie. 
 
Christian Sabbagh si sotia
Foto: Mediafax Foto – Victor Ciupuliga
 
„Pentru nimeni un divorţ nu înseamnă o fericire, e o rană care fie se vindecă, fie nu. Cert este că Jasmine îşi dorea foarte mult să mergem la mare. Până la urmă noi ne sacrificăm pentru copiii noştri, orgoliile nu îşi au loc. Ei nu trebuie să sufere de pe urma unui război al celor mari. Eu mă uit în ochii copilului meu şi dacă strălucesc, înseamă că ea e fericită. În vacanţă am fost de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat”, a povestit la WOWbiz Christian Sabbagh.
 
La rândul său, Louise, fosta lui soţie, a spus că jurnalistul a greşit foarte mult dar rămâne de văzut ce le rezervă viitorul, fiind totuţi dispusă la împăcare.