Cine îi ghiceşte în palmă lui Pepe?

De: Nicoleta Nicolae / 05.04.2014, 07:00
Cine îi ghiceşte în palmă lui Pepe?
În ediţia de sâmbătă a emisiunii “Te cunosc de undeva!”, Andreea Bănică se apucă de ghicit în palmă. Primul vizat: Pepe!

“Are ceva de ţaţă jignită”, o ajută Andrei Aradits pe Andreea Bănică să creioneze personalitatea lui Sertab Erener, artista originară din Turcia în care aceasta se va transforma sâmbătă, 5 aprilie, la “Te cunosc de undeva!”, emisiune difuzată de Antena1.

 

Andreea va trebui să fie îndârjită pe scenă, aşa cum a fost Sertab în finala Eurovision Song Contest 2003, pe care a şi câştigat-o cu piesa “Everyway That I Can” – cântec pe care, de altfel, îl va interpreta şi Andreea -, şi să nu zâmbească, pentru că nici artista originară din Turcia nu este vreo zâmbăreaţă.

Referindu-se la atitudinea “războinică” a Andreei pe scena show-ului transformărilor, Andrei Aradits îi dă nişte sfaturi şi de la masa juriului: „Eu ţi-aş recomanda să nu-ţi laşi soţul, în această sâmbătă, să-ţi vadă la televizor această faţă. Pentru că o să plângă. Aş recomanda să ţii bine sub control această faţetă a ta. N-aş vrea s-o văd niciodată, n-aş vrea să te supăr… pentru că personajul ăsta are un arivism, vrea să câştige, scoate spume, e ceva îngrozitor! Mie mi se pare antipatică. Ţi-a ieşit, pentru că tu, altminteri, eşti foarte simpatică. Felicitări, m-ai speriat îngrozitor!” La rându-i, Pepe o laudă, spunându-i că a cântat mai bine decât originalul şi o invită să-i ghicească în palmă.

Ce vede Andreea Bănică în palmă la Pepe, aflaţi în ediţia de sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 20.30, a show-ului “Te cunosc de undeva!”