Cine intră în ringul de la ”Dansez pentru tine”?

De: Cătălina Matei / 14.10.2013, 08:00
Cine intră în ringul de la ”Dansez pentru tine”?
În cel de-al 14-lea sezon al show-ului ”Dansez pentru tine”, care va debuta pe 18 octombrie, la PRO TV, concurenţa în ringul visurilor va atinge nivelul celei de la competiţiile de dans. Opt vedete îndrăgite vor lupta alături de opt dansatori împătimiţi, care şi-au dedicat toată viaţa muncind în slujba talentului cu care au fost înzestraţi pentru a putea trăi din singura lor pasiune: dansul. Iată care sunt cele 8 vedete care vor concura la ”Dansez pentru tine”.

Ilinca Vandici

Cură de vitaminizare

Este extrem de emoţionată şi de nerăbdătoare să intre în competiţia visurilor de la PRO TV. ”Nu pot să spun că am făcut ceva special, asta pentru că am oricum un program de antrenament aproape zilnic la sală. Recunosc însă că am făcut o cură de vitaminizare a organismului, pentru a-l pregăti să înfrunte programul încărcat şi efortul fizic, dar şi vremea rece. În acest moment orice mic dezechilibru îmi poate afecta capacitatea de pregătire, iar eu îmi doresc să fac tot ce îmi stă în putere şi poate chiar şi mai mult pentru a-l ajuta pe partenerul meu”, a declarat Ilinca Vandici. De ce se teme cel mai tare? ”Îmi e teamă doar de accidentari… Doar asta ne poate opri să ajungem cât mai departe în concurs, pentru că în rest vom face tot ce e uman posibil. Cu multă muncă, dedicare, un dram de noroc şi puţină susţinere divină, cred că orice e posibil!”, a mai precizat vedta TV.

 

Falemi Nana

Dribling în paşi de dans

Fostul mijlocaş al echipei Steaua abia aşteaptă să ne arate cum se poate face un dribling pe ringul de la ”Dansez pentru tine”. ”Sunt, cred, primul fotbalist (din România), campion şi jucător la echipa naţională (Camerun) care participă la acest spectacol. Va fi un test pentru mine, căci vreau să dovedesc o dată în plus (pe lângă apariţiile ca analist sportiv) că pot să fiu versatil, că pot să fiu bun în ceea ce fac. În acelaşi timp, intru într-o echipă, aşa că, pe lângă distracţie, care vine odată cu dânsul, vine şi responsabilitatea. E o provocare, e ceva incitant. De multe ori mă întrebam: oare eu pot să dansez aşa, în pereche?! Cred că am ocazia să aflu, iar faptul că este presiunea unui obiectiv face totul foarte special”, declară Falemi.

Sore (LaLa Band)

Dans… în fiecare zi

Pănă acum, blonda din LaLa Band a avut ocazia să realizeze căteva coregrafii pentru serialul ”Pariu cu viaţa” de la PRO TV. ”Am dansat toată viaţa, iar de când cu serialul dansul a devenit un obicei zilnic”, a declarat Sore. ”Sunt o fire competitivă, funcţionez bine sub stres şi îmi place să îmi testez limitele. Am visat dintotdeauna să particip la , pentru că am crescut practic cu acest show”, a mărturisit încântată Sore, care a profitat de faptul că este prietenă cu Giulia Anghelescu, cea care a şi câştigat alături de Andrei Ştefan cel de-al VI-lea sezon al competiţiei, şi i-a cerut câteva sfaturi preţioase.

 

Dima (LaLa Band)

”Trebuie să căştigăm”

 

De mai bine de trei ani încoace, Dima din LaLa Band îşi doreşte cu ardoare să intre în competiţa de la PRO TV, iar acum are ocazia să arate căt de bine se pricepe la dans. ”Îmi doream enorm să ajung la . Am acest vis de acum trei ani, cand am intrat în proiectul . Mă întrebam cum e să ajuţi pe cineva, să îl faci fericit. Cu ajutorul lui Dumnezeu trebuie să câştigăm”, spune hotărât Dima. Tânărul este foarte atent la tot ceea ce îi spune coregraful şi aşteaptă cu nerăbdare viitoarele repetiţii, pentru că ştie că va învăţa lucruri noi. ”Să ajuţi pe cineva este un lucru foarte frumos şi mereu când am posibilitatea să ajut, fac asta”, a mai precizat Dima.

 

 

Elena Ionescu (Mandinga)

Calineteeee!

Solista trupei Mandinga se va decurca, cu siguranţă, de minune la stilurile de dans latino. ”Indiferent că eşti cântăreţ sau dansator trebuie să ai grijă de tine. Aşa că am în permanenţă grijă la dietă şi fac sport cât de mult pot. Nu pot să spun că am făcut ceva special pentru emisiune, având programul foarte încărcat în ultima perioadă. Am urmărit emisiunea, cât de des am putut, pentru că este un program foarte bun care arăta cum muzica şi dansul aduc oamenii împreună şi îi fac să lupte pentru o cauză bună. Nu m-am axat niciodată pe un stil anume în afară de paşii de bază în salsa, muzică pe care o cântăm în urmă cu ceva ani. Vreau să cred că voi avea suficientă răbdare şi putere să învăţ, voi fi ascultătoare,  iar atuurile le vom descoperi pe parcurs”, spune Elena.

 

Giani Kiriţă

Documentare pe Internet

Fostul fotbalist consideră că participarea sa la ”Dansez pentru tine” reprezintă una dintre cele mai incitante experienţe din viaţa lui, mai ales că a studiat pe Internet diverse stiulri de dans. ”Este cu siguranţă unul dintre cele mai urmărite show tv din România şi reprezintă una din provocările vieţii, pentru că urmează să calc pe un taram pe care nu l-am explorat niciodată. De multe ori când urmăream emisiunea m-am pus imaginar în locul concurenţilor, dar nu credeam că voi ajunge vreodată acolo pentru că mi se părea foarte greu. Sport fac săptămânal, dar trebuie să recunosc că m-am mai uitat pe internet la diverse stiluri de dans despre care ştiam că vor fi în emisiune”, a declarat Giani.

Ruby

Stinge lumina, încinge ringul!

Cu siguranţă, căntăreaţa va fi una dintre cele mai fierbinţi apariţii de la ”Dansez pentru tine”. Căt de tare se va încinge ringul? ” Mi-am dorit foarte mult ca într-o zi să ajung printre artiştii care reuşesc prin dans să ajute la împlinirea unui vis, dar la momentul respectiv asta reprezenta un vis şi pentru mine. Dar uite că acum sunt aici…
Am făcut câteva ore de dans în care am învăţat câte ceva. În schimb, pot spune că am ţinut un regim alimentar special. Am mâncat foarte, foarte mult. M-am gândit că oricum urmează o perioadă plină de repetiţii în care o să pierd mult din greutate, măcar să mă răsfăţ acum”, mărturiseşte Ruby.

 

Sorin Brotnei

Gata de show!

Fostul membru al trupei Akcent abia aşteaptă să intre în ringul de la ”Dansez pentru tine”. ” Reprezintă unul dintre cele mai faine show-uri din România, mă bucur că pot să iau parte şi eu că şi mulţi alţi colegi şi prieteni care au fost de-a lungul timpului. Cu condiţia fizică stau relativ OK, mai ales pentru că sunt un împătimit al bicicletei, de orice fel ar fi ea, Downhill, Dirt sau Cross Country. Nu-mi ştiu punctele forte în această ecuaţie, o să le descoperim împreună, dar cred că sunt un bun învăţăcel când vine vorba de sporturi. Nu am dansat niciodată la modul profesionist, deci nu ştiu niciun stil de dans!”, povesteşte Sorin.