Cine sare în finala „Splash! Vedete la apă”?

De: Cătălina Matei / 16.08.2013, 08:00
Cine sare în finala
Pe 18 august, Antena 1 difuzează finala show-ului ”Splash! Vedete la apă”. CRBL, Cosmin Seleşi, Marian Drăgulescu, Emilia Ghinescu, Sonny Flame, Andreea Popescu, Silvia Lăuneanu, Jean de la Craiova (care intră în locul Ozanei Barabancea), Cornel Păsat şi Piticu’ sunt cele 10 vedete care se vor întrece în sărituri spectaculoase pentru a câştiga marele trofeu.

CRBL

Sărituri cu marcă înregistrată

“Am trăit o mare experienţă participând la această emisiune! Nu mai sărisem, niciodată, până acum, de pe o trambulină, tocmai de aceea, am considerat participarea la > o provocare imensă, pe care nu aveam cum să o ratez! Sunt un tip auto-didact, drept urmare, mi-a plăcut să descopăr secretele acestui sport, bineȋnţeles, plecând urechea şi la instructor. Ȋn finală, voi executa o săritură sincron, la care m-am antrenat un pic mai mult, având ȋn palmares ȋncă două splash-uri marca CRBL (asta doar la antrenamente)!”.

 

Cosmin Seleşi

Campion la… 3 ligheane!

 “A fost una dintre experienţele cele mai tari pe care le-am avut ȋn ultimul timp! Am avut un scop, să ajung ȋn finală, să-mi demonstrez mie că pot, că sunt bun de competiţie şi, am reuşit! Acum, nimeni nu se mai pune cu mine la ştrand, la 3 ligheane, ȋi umilesc pe toţi, clar! Chiar a fost o experienţă foarte mişto, pe care aş repeta-o oricând! Totul a fost mişto, de la antrenamente, la filmările ȋn sine, la săriturile propriu zise! Acum, am sărit cel mai mult de la 7 metri, sper că data viitoare să fie de la 10!”.

 

Silvia Lăuneanu

Surprize, surprize…

“Înainte cu două zile de marea finală, mi-am pregătit ca săritura una pe care până la urmă a ales-o Emilia. Pentru ca regulă nu permitea aceeaşi săritură să fie executată de doi concurenţi în marea finală, am luat o decizie extrem de riscantă: să sar în cap de la 10 metri, săritură pe care nimeni din tot concursul nu a executat-o. Ştiam că antrenorii nu mă vor lăsa să mă expun unui risc aşa de mare şi atunci le-am spus că executasem săritura de la 7 metri şi îmi ieşea bine. Lucru total neadevărat. O studiasem bine doar de la 5. Diferenţele dintre o săritură de la 5 şi 10 metri sunt foarte mari iar cea mai mică greşeală în execuţia ei poate conduce la un accident grav. Singurul om care ştia tot adevărul a fost doar Mihai, iubitul meu”.

 

Andreea Popescu

În zbor cu Sonny Flame

”Provocarea de a executa sărituri aproape perfecte mi-a dat multe bătăi de cap şi mi-am dorit foarte mult să fiu din ce în ce mai bună de la o etapă la alta. În finală vom avea o surpriză pentru telespectatori, împreună cu colegul meu, Sonny Flame. Va fi un fel de…, din păcate nu vă pot da mai multe detalii, dar merita să vă uitaţi. Ce vă pot spune este că dacă aceasta nu era executată bine, eu cu Sonny ne puteam accidenta foarte rău. Cu toţii am muncit foarte mult şi lucrul acesta se va vedea în marea finală”.

 

Piticu’

Sare periculos…

“Pentru finală, provocarea e maximă. Am obişnuit publicul cu lucruri deosebite, deci nu trebuie să mă las mai prejos. Sper să vă placă ce o să fac… ţineţi-mi pumnii, e periculos! Este incredibil cum toţi concurenţii vor reuşi să atingă performante la care nici n-ar fi visat vreodată, mai ales înainte să intre în acest concurs. Acest lucru se va vedea în finală, în care evoluţia vedetelor participante e fantastică”.

 

 

Marian Drăgulescu

Dincolo de limite

” În finala lucrurile devin foarte personale,orgoliul este mare,  toţi concurenţii îşi vor împinge limitele la maxim. Voi face un sincron de la 7 metri cu Cornel Păsat şi voi mai executa o săritură foarte riscantă de la 10 metri. Promit să nu-i dezamăgesc pe cei care m-au admirat de-a lungul carierei mele de gimnast de mare performanţă”.

 

 

 Cornel Păsat

Gata de finală!

“Vedetele şi antrenorii au ajuns la un nivel incredibil, acum e bătaie mare , care mai de care vrea să execute o săritură complicată , grea, de la platforma de 10 m! Toţi vor să câştige sau să lase o impresie cât mai bună iar alţii vor pur şi simplu să îşi doboare propriul record ! Va fi o finală extrem de tensionată şi o atmosferă incendiară, deci nu vom avea încotro şi vom sări în apă!”.