Cine va fi protagonista ultimului film „Piraţii din Caraibe”?

De: Nicoleta Nicolae / 26.01.2015, 10:21
Cine va fi protagonista ultimului film
Jerry Bruckheimer s-a hotărât cine va fi actriţa care va interpreta rolul principal în ultimul film din seria "Piraţii din Caraibe". Anunţul a fost făcut zilele pe contul oficial de Twitter al producătorului, iar numele cu siguranţă este o surpriză.
Jerry Bruckheimer pariază din nou pe o actriţă britanică. După Keira Knightley, care a apărut în primele trei filme ale seriei, producătorul american se opreşte acum asupra lui Kaya Scodelario, una din tinerele speranţe ale cinematografiei britanice.
 
Actriţa, în vârstă de 22 de ani, a atras atenţia industriei de film după ce-a apărut în serialul britanic „Skins” şi în filmul „The Maze Runner”. 
 
  
„Sunt încântat să va anunţ că am distribuit-o pe Kaya Scodelario pentru cel de-al cincilea film al seriei „Piraţii din Caraibe”. Actriţa a apărut în ‘Skins” şi „The Maze Runner”…
 
Aşa sună anunţul oficial al producătorului, care se aşteaptă că acest nou film să doboare recorduri de încasări la cinematografele din întreagă lume. Alături de ea vor apărea şi Johnny Depp, Geoffrey Rush, iar în discuţii se află şi Orlando Bloom. 
 

Kaya Scodelario (Foto: pinterest.com)

Având în vedere că ultimele proiecte ale lui Johnny Depp nu s-au bucurat de succes, fiind considerate adevărate eşecuri de box-office, îi va salva acest film cariera?