Clanul lupilor/Volkodav iz roda serykh psov-Wolfhound (2006)

Apropo.ro / 01.08.2007, 15:04
Clanul lupilor/Volkodav iz roda serykh psov-Wolfhound (2006)
Cu un buget de 20 de milioane de dolari, Clanul Lupilor / Wolfhound este filmul cu cea mai mare investitie din istora cinematografica ruseasca, o pelicula catalogata de critici drept replica ruseasca a filmului Lord Of The Rings. In urma anihilarii clanului Cainilor Cenusii a

Cu un buget de 20 de milioane de dolari, Clanul Lupilor / Wolfhound este filmul cu cea mai mare investitie din istora cinematografica ruseasca, o pelicula catalogata de critici drept replica ruseasca a filmului Lord Of The Rings.

In urma anihilarii clanului Cainilor Cenusii a ramas un singur supravietuitor. Un om ambitionat de suferinta pierderii familiei sale, care devine acum un luptator de temut, autoproclamat Wolfhound. Hotarat sa-si faca dreptate cu orice pret, Wolfhound se aventureza intr-o calatorie mitica, in urma careia spera sa-i elimine pe toti cei care i-au asasinat clanul.

Ajuns la castelul inamicului sau, el reuseste sa-l ucida cu usurinta pe Cannibal si elibereaza doi prizonieri, in care va descoperi doi camarazi de incredere: inteleptul Tilorn si sclava Niilit. In drumul lor, cei trei strabat orasul Galirad, unde Wolfhound primeste dificila misiune de a fi protectorul printesei Elen, tanara aflata acum in mare pericol, dupa ce a fost promisa in casatorie razboinicului Vinitar.

Odata cu acceptarea noii sale misiuni, Wolfhound se trezeste prins intr-o serie de evenimente misterioase, care vor sfarsi prin a-i dezvalui adevaratul scop al calatoriei sale.

In regia si scenariul lui Nikolai Lebedev (Zvezda / The Star, Zmeiny istochnik / Source of Serpents, Poklonnik / The Admirer, Effekt Irisa / The Iris Effect), filmul Clanul lupilor / Wolfhound este o productie fantastica, prima de o asemenea amploare realizata in fosta Uniune Sovietica, avand la baza cartea cu acelasi nume scrisa de Mariya Semyonova. Imaginea a fost realizata de Irek Hartowicz, iar in rolurile principale regasim doi superbi actori rusi: Aleksandr Bukharov si Oksana Akinshina.

Efectele speciale din film, de la machiaj, tatuaje, garderoba si pana la animalele care apar in ajutorul eroilor, creeaza alaturi de o scenografie impresionanta, o combinatie vizuala unica care completeaza tabloul cinematografic al productiei.

Filmul Clanul Lupilor / Wolfhound va fi lansat de catre Mediapro Distribution din 3 august si va rula la cinematografele: Hollywood Multiplex si Movieplex si Cinema Studio in Bucuresti, iar in tara filmul va putea fi vizionat la Cluj, la cinema Arta. Filmul are o durata de 136 minute.

Un film recomandat de:




Distribuit în România de: MEDIAPRO DISTRIBUTION

Tags: