Claudia Pavel (Cream), despre America, film şi copii

Redacția / 29.09.2014, 14:45
Claudia Pavel (Cream), despre America, film şi copii
Cântăreaţa Claudia Pavel (Cream) s-a întors în România – după o perioadă petrecută în SUA – pentru a prezenta publicului primul ei film, thrillerul independent „Terapie pentru crimă”. Claudia Pavel este protagonista acestei producţii, ce va avea premiera pe 3 octombrie 2014, în cinematografele din toată ţara. În această seară, la Cinema Studio, de la ora 19.30, va avea loc însă lansarea de gală a primului film românesc în care joacă artista. Cream interpretează rolul unui killer, aşadar o vom vedea în film boxând, trăgând cu arbaleta şi cu pistolul, mânuind cuţitul, în scene de acţiune solicitante, în care nu a apelat la dubluri, dar şi cântând... în cadă. Despre film si experienţa de mamă, ne-a povestit chiar Claudia Pavel!
– Claudia, când ai venit în ţară şi ce te aduce prin România? 
 
Ca să vin acasă, în ţara mea, nu-mi trebuie neapărat un motiv, eu sunt  foarte legată de România şi voi petrece cât de mult timp pot şi aici, dar acum într- adevăr voi avea premiera filmului „Terapie pentru crimă”
 în care joc rolul principal, diseară, la Cinema Studio, la ora 19.30, de asemenea, voi lansa şi un nou single pe la jumătatea lunii octombrie, în plus, şi Noah va petrece timp cu bunicii.
 
 
Cum a fost să joci rolul unui killer în filmul “Terapie pentru crimă”? 
 
A fost o experienţă minunată, nici uşoară, nici prea grea, am muncit 40 de zile pe o căldură foarte mare, dar mi-a plăcut foarte mult şi aş lua-o oricând de la capăt.
 
 
Foto: Facebook
 
 
– În film, tragi cu pistolul, mânuieşti cuţitul, boxezi… Cum a fost la antrenamente? Ce ţi s-a părut cel mai greu la filmări?
 
 La antrenamente a fost OK, mi-a plăcut intensitatea antrenamentelor, cred că cel mai frică mi-a fost să trag cu
 pistolul.
 
– Ce altfel de roluri ai mai primit şi care dintre acestea îţi plac cel mai mult? Intrii mai bine în pielea personajului pozitiv sau în rolul unui personaj negativ?
 
Tocmai am primit o propunere pentru un rol de femeie independentă şi modernă şi sunt foarte încântată, cred că un personaj pozitiv e mult mai uşor de jucat, e vorba de câtă credibilitate transmiţi dincolo de ecran, pentru un personaj negativ ar fi mai greu din punctul meu de vedere.
 
 
– Rămâi aici pentru o perioadă nedeterminată? Ce noutăţi mai pregăteşti pentru fanii tăi?
 
Anul acesta voi încerca să stau mult mai mult decât în anii trecuţi, mi-a fost foarte dor de casă şi am nevoie să petrec mult timp cu familia mea şi am şi nişte surprize pentru fanii mei. Voi reîncepe colaborarea cu Smiley  şi vom lansa câteva piese superbe în următoarele luni.
 
 
– Cum arată o zi de-a ta în America? Cum îţi  petreci timpul acolo?
 
 Zilele în State sunt ca zilele de aici, nu diferă decât clima câteodată. Acolo e cald şi frumos tot timpul anului şi avem program de vară tot timpul, plimbări de dimineaţa, ne jucăm în parc, după mergem la piscină, înotăm un pic, mâncăm, ne odihnim iar ne jucăm, în principiu totul se învârte în jurul fiului  meu şi sunt foarte fericită şi recunoscătoare că am putut să fac asta de când s-a născut şi până acum. Şi mai sunt zile când mă duc la studio sau la câte un casting, am terminat de înregistrat al şaselea album din carieră (yaaay).
 
 
Foto: Facebook
 
 
–  Cu ce artişti de renume ai avut ocazia să colaborezi cât ai stat în America?
 
Am colaborat cu producători celebri care au produs pentru Rihanna, Beyonce, Aalia,  Ginuwine ,The game, Tyga…
 
 
–  Cu cine ţi-ai dori însă să faci un featuring?
 
Nu m-am gândit până acum, dar ar fi mai mulţi, nici nu cred că pot să aleg.
 
 
–  Cu ce vedete sau artişti de la noi ai ţinut  legătură de când ai plecat în State? De fapt, de cât timp  eşti acolo?  
 
Sunt de 3 ani în America, la Los Angeles, nu e aşa de mult. A fost o pauză binemeritată, am ţinut legătura  pe Facebook cu majoritatea, dar am şi venit în ţara de multe ori, am avut timp să îmi văd prietenii.
  
 
– Cum îţi place să te răsfeţi?
 
Îmi place să mă duc la SPA o zi întreagă. Nu am făcut asta de prea multe ori, doar când sunt super obosită visez cu ochii deschişi la o zi de relaxare.
 
 
Foto: Facebook
 
 
–  Spune-ne un truc de beauty învăţat în America?  
 
În State, frumuseţea naturală e mai presus de orice!
 
 
–   Cum îţi întreţii părul? Este foarte lung şi  foarte creţ! 
 
Nu fac prea multe pentru părul meu, doar îl spăl cu nişte produse de calitate şi îi pun câte o mască de ulei de cocos şi măsline, când e foarte uscat.
 
– La ce tratamente apelezi pentru a avea o dantură perfectă şi atât de  albă?
 
 Folosesc o pastă de dinţi organică şi câte o vizită din când în când la medicul stomatolog pentru întreţinere.
 
 
– Cum e “meseria” de mămică? Cât de mult te-ai schimbat de când a apărut Noah în viaţa ta?
 
“Meseria” de mămică e cea mai frumoasă meserie din lume, viaţa mea s-a schimbat total! 
 
 
Cât are acum micuţul tău şi ce-i place să facă cel mai mult?
 
Noah are 1 an şi 9 luni şi îi place să înoate foarte mult şi să mănânce îngheţată .
 
 
– Cum ai reuşit să ţii secretă  sarcina?
 
Nu am făcut un efort deosebit! Eram în America, acolo nu mă ştie nimeni, prietenii mei şi familia au ştiut toate detaliile tot timpul.
 
 
 
 
– Îţi mai doreşti şi alţi copii?
 
 Da, îmi doresc ca Noah să mai aibă alţi frăţiori sau surioare, nu aş vrea să fie singur. .
 
  
– Ce îţi place să faci cel mai des în America?
 
 Ne place să mergem la Disneyland, iar când mergem la Vegas încercam să mergem la cât mai multe showuri posibile. Sunt extraordinare!   
 
 
– Ce îţi lipseşte cel  mai des din  ţară?
 
Îmi lipseşte ţara în sine, cu totul, cu munţi, cu copaci, cu mare, cu oameni, cu tot!
 
 
– Care este actorul tău preferat şi de ce?
 
Îmi plac Tom Hanks, Robin Wiliams. Extraordinar de talentaţi, monştri sacri ai cinematografiei universale.
 
 
– Dar actriţa?
 
Cameron Diaz, Penelope Cruz, Meryl Streep… Sunt atât de multe!
 
 
– Ce emisiuni urmăreşti de regulă?
 
Mickey Mouse House Club! Cam atât!   
 
 
 
Foto: Facebook
 
 
Claudia  Pavel a studiat actoria în Los Angeles, la Şcoala Dianei Castle, „The Imagined Life” , după ce în România a urmat cursurile Facultăţii de Arte, clasa Virgil Ogăşanu (2003-2007), Universitatea Hyperion. Vedeta  a fost recomandată pentru rolul „Terapie pentru crimă” de către directorul de casting Florin Kevorkian, care a lucrat – de –a lungul timpului –  cu celebrităţi precum Francis Ford Coppola.  Claudia Pavel este în film o antieroina, pe nume Matilde. Ce face particular filmul este că personajul e pur românesc prin dialog şi situaţii. Claudia este o Nikita autohtonă. Vrea să devină mercenar, ca să scape de datorii, dar nu-i prea iese…
 
 
Dana Popa