Comedia „Soacra mea e o scorpie”, cu Jennifer Lopez şi Jane Fonda, va sta la baza unui serial TV

De: Cătălina Matei / 15.10.2014, 11:17
Comedia
Comedia "Soacra mea e o scorpie/ Monster-In-Law", care le-a avut în distribuţie pe Jennifer Lopez şi Jane Fonda, va sta la baza unui nou serial TV.
Producătorii Amy B. Harris şi John Riggi pregătesc un serial nou inspirat din filmul „Soacra mea e o scorpie”, apărut în 2005, potrivit Deadline.com.
 
Comedia TV va fi o continuare pentru micul ecran a filmului „Soacra mea e o scorpie”, iar producătorii Chris Bender şi J.C. Spink vor fi producători executivi alături de Harris şi Riggi, informează contactmusic.com.
 
 
 
 
Filmul „Soacra mea e o scorpie” a avut un succes răsunător, având încasări de 154,7 milioane de dolari în box office-ul mondial.
Comedia din 2005 spune povestea lui Charlotte „Charlie” Cantilini, interpretată de Jennifer Lopez, care după ani de căutare a partenerului perfect îl găseşte în sfârşit pe bărbatul visurilor sale, Kevin Fields, însă descoperă ca mama acestuia, Viola, jucată de Jane Fonda, este femeia coşmarurilor sale. Viola este hotărâtă să o alunge pe noua logodnică a fiului ei, devenind o soacră îngrozitoare.
 
În timp ce asistenta de o viaţă a Violei, Ruby, face tot posibilul pentru a o ajuta pe Viola să pună în aplicare planurile incredibile, Charlie decide să riposteze, iar cele două femei se luptă pentru a vedea cine este mai importantă în viaţa lui Fields, scrie Mediafax.