Concerte şi evenimente din Bucuresti, în weekend-ul 3-5 aprilie

Redacția / 03.04.2015, 17:00
Concerte şi evenimente din Bucuresti, în weekend-ul 3-5 aprilie
Este un weekend mai special, cu Floriile ortodocşilor şi Paştele Catolicilor, dar şi cu multe evenimente cultural-artistice şi nu numai! Iată cele mai importante oferte...

1) Festivalul Deltei
Parcul Lumea Copiilor, 4-5 aprilie

După două ediţii de succes, la care au participat peste 5.000 de persoane, Festivalul Deltei revine cu ediţia a III-a: Scrumbia.

De Florii, pe 4-5 aprilie, bucureştenii sunt aşteptaţi în Parcul Lumea Copiilor din cartierul Tineretului – sector 4, cu dezlegare la peşte: scrumbrie la grătar, ciorbă de crap, chifteluţe din peşte, salată de icre, saramură cu mămăliguţă, cartofi ruseşti şi vestitele sarailii.

2) The One Scissors Day
Galeria The Ark, 4 aprilie (10:00)

Nu rata oferte de nerefuzat la cel mai HOT eveniment de shopping al primăverii: Târgul The ONE Scissors Day!

După succesul înregistrat la ediţiile trecute, revista The ONE organizează în 4 aprilie, ediţia de primăvară a târgului The ONE Scissors Day.

Piese vestimentare de calitate, cele mai noi produse de beauty şi reduceri de peste 50% sunt doar câteva din ofertele de nerefuzat cu care The ONE işi aşteaptă cititoarele la eveniment. TOATE DETALIILE SUNT AICI!

3) Pe urmele iepuraşului de Paşte
Cinema PRO, 4 aprilie (11:00)

Spectatori, vi se pregăteşte o premieră de neuitat pentru cei mici, chiar odată cu venirea Iepuraşului!
 
Inspiraţie, voie bună şi multă distracţie, acestea sunt ingredientele unei noi premiere marca Goldays Events. Pe urmele Iepuraşului de Paşte este un spectacol interactiv care continua seria de succes începută în decembrie cu evenimentele pentru copii “Să salvăm Crăciunul”. Spectatorii vor putea vedea premieră în reprezentaţia din 4 aprilie, ora 11:00 la Cinema Pro.

“Pe urmele Iepuraşului de Paşte” este un spectacol de teatru interactiv pentru copii care îi pofteşte pe cei mici în minunata lume a Iepuraşului şi a prietenilor săi. DETALII & BILETE, AICI!

4) Concert Taxi
Berăria H, 3 aprilie 2015 (23:00)

Pe 3 aprilie în „Oraşul cu chef de viaţă” concerteaza o trupă cu mare chef de cântat. Trupa Taxi vine pentru prima dată la Beraria H, aducând cu ea o mare parte din hiturile lansate în cei 16 ani de existenţă, umorul şi ironia fină ce au devenit marca trupei.

Trupa Taxi este apreciată pentru texte, mesaje pertinente, muzica bună şi pofta de cântat a celor şapte membri. Fie că e vorba despre viaţă socială şi politică („Strada mea cu-n singur bec”, „Criogenia salveaza România”, „E criza!”), fie că e vorba despre dragoste („Jumătatea mea”, „Mi-e dor şi doare”, „Te văd în toate femeile”), abordarea Taxi este întotdeauna originală.

Taxi este una dintre cele mai iubite şi mai respectate trupe de pop rock din România, având la activ nenumărate hituri, numeroase premii, 8 albume, o participare la Eurovision chiar la început de carieră, concerte proprii în faţa a mii de spectatori şi videoclipuri care au scris istorie („Cele două cuvinte”, „NonStop”, „Eşti iubibilă”). BILETE, AICI!


5) Concert Seda Baǧcan
Palatul Naţional al Copiilor, 4 aprilie 2015 (19:00)

Seda Bağcan, una dintre cele mai apreciate cântăreţe New Age la nivel mondial, revine la Bucureşti pentru a dărui iubitorilor genului un concert remarcabil, un eveniment cultural de înaltă ţinută organizat de A-MA Events ce va avea loc în data de 4 aprilie în Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor, începând cu ora 19:00.

În concertul ”Sunetul Iubirii” vocea Sedei Bağcan se va îmbina cu sunetul pianului  lui Robert Haig Coxon, cunoscut ca un adevărat maestru al vindecării sacre prin muzică. Concertul va cuprinde o serie de lucrări muzicale veritabile precum The Silent Path, interpretată de cei doi muzicieni într-o variantă unică. DETALII & BILETE, AICI!


6) Swan Lake On Ice
Sala Palatului, 4 aprilie 2015 (20:00)

Pe acordurile muzicii lui Piotr Ilici Ceaikovski, zeci de campioni balerini-patinatori, toti componenti ai Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg (St. Petersburg State Balet On Ice) te vor introduce în lumea de basm a prinţesei Odette transformată în lebadă de către Rothbart, vrăjitorul – geniul rău. 

Accesul în incinta sălii se face începând cu ora 19.00.

Bilete – eventim.ro

 • CATEGORIA I – 299 RON
 • CATEGORIA II – 199 RON
 • CATEGORIA III – 149 RON
 • CATEGORIA IV – 49 RON


7) Concert Bere Gratis
Berăria Germană Bragadiru, 4 aprilie 2015 (21:00)

Concertele cu artişti de primă mână găzduite de Berăria Germană Bragadiru continuă cu o nouă confirmare: Bere Gratis este trupa ale cărei piese vor ajunge, din topurile de specialitate, direct pe scena Berăriei, pe 4 aprilie.

Bilete – iabilet.ro

 • 35 de lei


8) Concert Viţa de Vie
Berăria H, 4 aprilie 2015 (22:00)

Vino sâmbătă, 4 aprilie la Berăria H, pentru că pe scena din Arenă vor urca una dintre cele mai iubite trupe rock româneşti: Viţa de Vie în concert live.

Hai să dăm basul mai tare, să urcăm pe mese şi să ne bucurăm de un mega concert de la ora 22:00.

Bilete.ro

 • 35 de lei

Rezervările se fac la vreau@berariah.ro – cu până la 24 de ore înainte de eveniment.


9) Concert Hara
Hard Rock Cafe, 4 aprilie 2015 (22:30)

Primăvara aceasta HARA îţi dă întâlnire la Hard Rock Cafe, la un concert ritmat, plin de viaţă şi culoare! Pe 4 aprilie eşti invitat să te bucuri de un show vibrant, presărat cu refrene ce au făcut şi fac deliciul a zeci de mii de spectatori, din ţară şi de peste hotare!

Vino şi tu să asculţi live “Ploua stele”, “Calling Out For You”, “Aiurea”, “Nu-mi pasă”, “N-ai habar”, “Muro shavo” sau “Totaya ye” şi multe altele!

Bilete – iabilet.ro

 • 25 de lei


10) CINDERELLA ON ICE
Sala Palatului, 5 aprilie 2015 (18:00)

Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheaţă din Sankt Petersburg (St. Petersburg State Balet On Ice) revine în Bucureşti pe data de 5 aprilie 2015, ora 18.00, de data aceasta cu fascinantă reprezentaţie Cinderella On Ice, spectacol apreciat la nivel internaţional atât de cei mici cât şi de cei mari şi pentru veacurile viitoare…

Copiii, părinţii şi bunicii se vor putea bucura cu toţii de un spectacol de succes internaţional în interpretarea unicului balet pe gheaţă din lume – Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheaţă din Sankt Petersburg!

Bilete – eventim.ro

 • CATEGORIA I – 299 RON
 • CATEGORIA II – 199 RON
 • CATEGORIA III – 149 RON
 • CATEGORIA IV – 49 RON

Notă: Accesul publicului se face începând cu ora 17.00!


11) Corul Naţional de Cameră Madrigal „Marin Constantin – concert de Paşte
Ateneul Român, 5 aprilie 2015 (18:00)

Corul Naţional de Cameră Madrigal „Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, susţine duminică, de la ora 18.00, la Sala Mare a Ateneului Român din Bucureşti, un concert cu ocazia Paştelui.

Evenimentul, care are loc de Floriile credincioşilor ortodocşi şi de Paştele creştinilor catolici, va cuprinde un repertoriu specific acestei perioade: muzică românească bizantină, clasică şi contemporană, muzică universală contemporană. DETALII & BILETE, AICI!


12) Gala Premiilor de Jazz
Hard Rock Cafe5 aprilie 2015 (18:30)

Alexandru Andrieş, Balako, Basorelief şi multe alte nume de referinţă ale scenei jazz naţionale şi international vă dau întâlnire pe 5 aprilie la Hard Rock Cafe, la Gala Premiilor Jazz.

Programul serii va fi întregit de pianistul multipremiat naţional şi internaţional Sorin Zlat, revelaţia vocală Mihaela Alexa, rafinatul Trio Moonlight Shadow, rebelul saxofonist Edi Jak Neumann şi virtuozul chitarist de blues Alex Muşat cu al său Band.

Bilete

 • 30 de lei


 

Sursa & foto: infomusic.ro