Concurenţii de la „Dansează printre stele”, s-au speriat când au aflat că vor lucra cu Nea’ Mărin!

Apropo.ro / 25.10.2014, 09:00
Concurenţii de la
Cele zece perechi rămase în competiţia „Dansează printre stele” au parte de o săptămână de teroare. Nea’ Mărin le-a dat o veste dură: perechile trebuie să pregătească două stiluri de dans în această săptămână!
Concurenţii rămaşi în cursa pentru 50.000 de euro puşi la bătaie de emisiunea „Dansează printre stele” au primit două veşti dure la începutul săptămânii: trebuie să repete pentru două stiluri de dans, iar unul dintre ele este folclor. Asta nu e însă tot: perechile şi coregrafii au fost luaţi prin surprindere de nea Mărin, care le-a transmis că săptămâna aceasta vor lucra împreună în sala de dans.
 
Cuvintele de „laudă” la adresa specialistului în folclor au fost diferite, dar reacţia tuturor concurenţilor din clipa în care au aflat pe mâna cui îşi lasă picioarele în această săptămână a fost unanimă: de spaimă.
 
 
 
 
„Săptămâna asta o să lucrezi cu DG, nu cu DJ, adică cu dracu’ gol”, a avertizat-o nea Mărin pe Alina Eremia, care a mărturisit îngrijorată că va fi vai de picioarele ei. Trezit dis de dimineaţă într-o manieră marca nea Mărin, Muneer i-a transmis cât se poate de sincer: „dacă ştiam că intri tu în joc, preferam să risc eliminarea”, chinuit momentan numai de gândul că în sală se va abate asupra lui un potop de lovituri. 
 
 
 
 
Aşteptat la cotitură este şi Cosmin Seleşi, cel care l-a poreclit „Alzheimer” pe nea Mărin în timpul filmărilor pentru emisiunea „Poftiţi pe la noi!”. Diana Munteanu, copleşită şi ea de tot efortul pe care trebuie să-l depună, a povestit că a auzit de coregraf că este foarte dur. „Eu sunt muncitoare de felul meu, nu cred că vom avea probleme”, crede Diana. 
 
Bogdan Boantă, speriat de moarte în clipa în care se trezeşte, la propriu, cu nea Mărin la el în cameră, spune că „folclorul o fi drăguţ. Folclorul cu nea Mărin însă… vai, vai, sper să nu iau bătaie”. Coregraful nu a scăpat însă de ce i-a fost mai teamă, pentru că, după două zile de repetiţii, se numără printre persoanele cele mai altoite de nea Mărin.
 
 
 
 
„Eu în sala de dans sunt aşa cum am învăţat în urmă cu 40 de ani: foarte atent la elevi şi la nevoile lor şi cu metodele clasice la mine. Dacă văd că nu pricep paşii, îi rog să fie atenţi, apoi vine palma, apoi… ştiu şi ei, ce e mai la-ndemână”, a declarat Marin Barbu, care pregăteşte pentru toate cele 10 perechi rămase în competiţie momente autentice de folclor românesc.