Concurenţii de la “Te cunosc de undeva!” îi imită pe artiştii care sunt sărbătoriţi de Moş Nicolae

Apropo.ro / 06.12.2014, 08:00
Concurenţii de la “Te cunosc de undeva!” îi imită pe artiştii care sunt sărbătoriţi de Moş Nicolae
Ediţie de sărbătoare, azi, 6 decembrie, de Moş Nicolae, la “Te cunosc de undeva!”. Lora, Anda Adam, Rona Hartner, Maria Buză, Pepe, CRBL, Jorge şi Florin Ristei îi vor imita, sâmbătă seara, pe artiştii români care poartă numele de Nicolae.
Unul dintre sărbătoriţi va fi Nicolae Covaci,  iar cel care se va transforma în liderul formaţiei Phoenix este Florin Ristei, care va interpreta “Mica Ţiganiadă”. De Moş Nicolae, ruleta îi va oferi ocazia Andei Adam să aibă din nou 15 ani. Ea va fi pentru o seară Nicole Cherry şi va interpreta piesa “Memories”.
 
 
Foto: Gabriela Arsenie – Antena 1
 
 
Rona Hartner se va transforma într-unul dintre cei mai fermecători interpreţi ai muzicii populare româneşti, Nicolae Furdui-Iancu, şi va pune de o mică petrecere cu mese întinse şi bucate alese, în platoul de la “Te cunosc de undeva!”. Pepe îl va imita pe George Nicolescu şi va cânta o nemuritoare piesă a muzicii româneşti,  “Eternitate”, iar Maria Buză îl va aduce pentru prima oară la show-ul transformărilor pe Nicu Alifantis. După ce într-o ediţie anterioară a show-ului Pepe a imitat-o pe Lora, sâmbăta aceasta vine rândul Lorei să intre pentru o seară în pielea lui Pepe. Transformarea ei se întâmplă de Moş Nicolae, pentru că artistul se numeşte, în buletin, Ionuţ Nicolae Pascu. 
 
Două mândre Nicolete ale muzicii româneşti vor imita CRBL şi Jorge. Primul va cânta îmbrăcat într-un costum popular şi o va întruchipa pe bănăţeanca Nicoleta Voica, iar cel de-al doilea, va aduce în platoul de la “Te cunosc de undeva!” ninsoarea, brăduţul împodobit, sania si… copiii, cu ocazia transformării sale în Nicola, şi va cânta hitul de iarnă al acesteia, “Milioane”.
 
 
Foto: Gabriela Arsenie – Antena 1
 
Momentul extraconcurs va fi susţinut de Lora, Pepe şi CRBL, care se vor transforma în cei de la Hi-Q. De asemenea, unul dintre momentele speciale ale galei va fi susţinut de juratul Andrei Aradits şi de Ami, care se vor transforma în Eminem şi Rihanna, ca să cânte “The Monster”.