Concurenţii ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” gătesc legaţi la ochi

Apropo.ro / 10.03.2015, 13:05
Concurenţii ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” gătesc legaţi la ochi
După un prim service nereuşit, care l-a adus pe chef Bontea în pragul disperării, cea de-a doua ediţie ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” vine cu probe noi pentru concurenţi. Pe lângă faptul că aceştia trebuie să se obişnuiască cu bucătăria show-ului şi să înveţe să lucreze în echipă, concurenţii au parte şi de provocări din partea celor trei juraţi.
Aşa se face că în cea de-a doua ediţie, difuzată  în această seară, de la 20.30, pe Antena 1, cei intraţi în concurs primesc sarcina de a monta farfurii legaţi la ochi. Proba le va testa cunoştinţele în materie de mâncare afrodiziacă – pentru că asta au de gătit, dar şi capacitatea de a se descurca în bucătărie legaţi la ochi, la propriu. Concurenţii se vor putea baza doar pe talentul lor şi imaginaţie sau pe indicaţiile colegilor de echipă. Recompensa este şi ea pe măsura efortului, pentru că învingătorii vor ajunge, împreună cu chefii şi Virgil, la munte. 
 
Foto: Antena 1 – Gabriela Arsenie
 
Cel de-al doilea service va fi coordonat de chef Scărlătescu. Dacă prima seară în restaurant, când bucătarii au avut de pregătit pentru doamne un meniu sofisticat, s-a lăsat şi cu glume, cel de-al doilea service se anuntă mult mai tensionat. Apar şi primele conflicte între concurenţii care încep, încet, încet, să se lupte pentru a-şi păstra locul în bucătărie.  
 
În prima ediţie Rebeca a reuşit să smulgă hohote de râs tuturor nu numai cu faptul că a stâlcit numele show-ului şi denumiri în engleză ale anumitor preparate, dar şi prin comentariile pe care le-a făcut la adresa chefilor şi prin glumele cu care a încercat să detensioneze atmosfera în bucătărie. De la început, întrea ea şi Maria s-a stabilit un raport conflictual, aceasta din urmă fiind decisă din start să arate cât de bună este în bucătărie. Cel de-al doilea service aduce ciocniri şi în tabăra băieţilor. Tudor şi Michael sunt cei care vor avea un schimb de replici tăios. 
 
Foto: Antena 1 – Adrian Manolache
 
Prima ediţie a adus luni seară şi prima eliminare din concurs: Liviu este cel care a predat tunica şi a părărsit competiţia, pierzând astfel şansa de a câştiga marele titlu şi premiul de 50.000 de euro. Dacă echipa fetelor se salvează în întregime, se pare că la băieţi lucrurile nu au stat atât de bine, iar chef Sorin Bontea a decis că Liviu trebuie să părăsească ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”.