Corina Caragea face shopping, cel mai hot sport

Apropo.ro / 16.01.2006, 14:20
Corina Caragea face shopping, cel mai hot sport
Este cea mai proaspata figura de pe sticla Pro Tv. Am fost curioși sa aflam mai multe despre Corina, așa ca am scos-o la shopping, acum, în plina isterie a reducerilor! Iar între doua rochii, am strecurat în cabina de proba și cate o întrebare. Cum ai ajuns sa


Este cea mai proaspata figura de pe sticla Pro Tv. Am fost curioși sa aflam mai multe despre Corina, așa ca am scos-o la shopping, acum, în plina isterie a reducerilor! Iar între doua rochii, am strecurat în cabina de proba și cate o întrebare.

Cum ai ajuns sa lucrezi în tv?

În primii ani de facultate am facut practica în redacțiile de sport ale Antena 1 și Prima TV. Aici am descoperit televiziunea, de care nu m-am mai dezlipit. La scurt timp am ajuns la TVR, unde am colaborat la „Surprize- Surprize”. Dupa 3 luni, Realitatea TV a scos la concurs cateva posturi de prezentator de știri. Mi-am depus CV-ul, am dat probe și am caștigat. A urmat un an și jumatate în redacția Sport, unde am redactat și prezentat știri, am transmis de la evenimente… Acum am ajuns la Pro TV…

Vrei sa faci cariera în domeniu?

Bineînțeles! Este prioritatea nr. 1. Ma atrag și radio-ul și divertismentul, dar ceva mai tarziu. Iau lucrurile pe rand și le fac temeinic!

Îți place la shopping? De unde îți cumperi haine?

Cum sa nu?! Carei femei nu-i place?! Cand se poate, hoinaresc prin magazine cu Neti și Andreea Liptak. Daca îmi place un articol, îl iau, fie ca îmi face cu ochiul dintr-un butic, fie dintr-un magazin luxos. Trebuie, însa, sa mi se puna pata rau, ca sa cumpar ceva exagerat de scump. Nu sunt snoaba.

Profiți de reduceri?

Nu sunt pe faza întotdeauna și ma trezesc ca au trecut… Cum nu-mi place isteria și aglomerația, prefer sa dau o raita dupa cateva zile… În general însa, cumpar atunci cand am nevoie, timp, bani. Daca îmi place ceva, nu aștept reducerile. Uneori ma întristez, pentru ca mi s-a întamplat sa cumpar o pereche de cizme la 3 milioane și peste cateva zile sa le vad la 1 milion. Pai, sa nu-ți fie ciuda?!

Care e cea mai buna „afacere” pe care ai facut-o?

Tocmai mi-am cumparat pantaloni de schi, la jumatate de preț! Oricum nu faceau prețul întreg, dupa parerea mea. Și cum eu merg o data – maxim de doua ori iarna la munte…

Cum stai cu viața sentimentala?

Viața mea sentimentala merge foarte bine. Prietenul meu are 24 de ani și suntem împreuna de trei ani și jumatate.

Are rabdare sa te însoțeasca la cumparaturi?

Nu are nici rabdare, nici timp. Daca îmi place mie ceva, îl duc exact acolo, sa-și dea cu parerea.

Îți face cadou haine sau prefera sa-ți dea bani sa-ți iei singura?

Cand vrea sa-mi ia un cadou, observa ce-mi place și-mi cumpara. De ziua mea – anul asta – de exemplu, mi-a luat o pereche de cizme. Nici nu se pune problema sa-mi dea bani. Ce cadou mai e atunci?! Așa, bani am și eu!