Cosmarul soferilor pe centura Bucurestiului mai dureaza

Apropo.ro / 27.08.2008, 14:39
Cosmarul soferilor pe centura Bucurestiului mai dureaza
Soferii care circula zilnic pe centura Capitalei vor mai avea de indurat ani buni traficul infernal si starea deplorabila a soselei.

Soferii care circula zilnic pe centura ocolitoare a Capitalei vor mai avea de indurat ani buni traficul infernal de pe aceasta, precum si starea deplorabila a drumului. Aceasta ca urmare a ritmului lent in care se desfasoara lucrarile, in care sunt efectuate exproprierile de terenuri si sunt mutate retele de utilitati in vederea largirii soselei. Guvernul da banii cu taraita, pentru a fi decisa organizarea unei licitatii este nevoie de ani, iar companiile statului se cearta intre ele asupra modului in care trebuie facute exproprierile.

"Termenul de finalizare pentru cele trei tronsoane este de circa 18 luni, ceea ce inseamna ca la sfarsitul lui 2009 lucrarile se vor finaliza atat pe cele doua tronsoane in care se extinde la patru benzi centura existenta, cat si pe un tronson care completeaza actuala centura“, a declarat Ludovic Orban, ministrul Transporturilor.

Desi proiectul este mai avansat in sectorul nordic, specialistii estimeaza ca lucrarile vor fi incheiate cel mai devreme la finele anului 2010.

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Steaua sau Galatasaray? Cine va sta la

Steaua sau Galatasaray? Cine va sta la "masa bogatilor"?

Turcii au venit la Bucuresti decisi sa transeze in favoarea lor calificarea in grupele Ligii Campionilor. Tehnicianul Michael Skibbe a declarat ca echipa sa este mult ma…

George Michael s-a retras din lumina reflectoarelor

George Michael s-a retras din lumina reflectoarelor

George Michael si-a incheiat ultimul sau turneu in Marea Britanie, care coincide si cu ultima sa aparitie pe scena in calitate de cantaret.

Van Damme nu da palme cu picioru', danseaza manele pentru tot poporu' (VIDEO)

Van Damme nu da palme cu picioru’, danseaza manele pentru tot poporu’ (VIDEO)

De cand eram mici, ne-am obisnuit sa il vedem pe actorul Jean Claude Van Damme in filme de actiune, cu batai nesfarsite si "palme date cu piciorul", cum se spun…

Cele mai sexy rusoaice sunt la Salonul Auto de la Moscova (FOTO)

Cele mai sexy rusoaice sunt la Salonul Auto de la Moscova (FOTO)

Se spune ca rusoaicele sunt cele mai frumoase femei din lume, inseamna ca la Salonul Auto de la Moscova masinile se afla pe plan secund in ochii vizitatorilor masculini. …

Jocul zilei

Clipul zilei

Filler Balci de balci!
Scopul este de a umple 2/3 din harta cu bile, ferindu-te de cele miscatoare. Cuvinte cheie: balci arges tv tigani distractie mici bere
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza