Cosmin Seleşi a făcut un atac de panică

De: Cătălina Matei / 20.07.2013, 09:00
Cosmin Seleşi a făcut un atac de panică
Duminică, 21 iulie, la Antena 1, telespectatorii vor putea urmări cea de-a treia ediţie a showului estival, ”Splash! Vedete la apă”. Cosmin Seleşi, CRBL, Crina Matei, Nicolai Tand, Andreea Popescu, Piticu, Rocsana Marcu şi Sânziana Buruiană sunt vedetele care, ȋn această duminică, vor face spectacol pe trambulinele piscinei din Bacău.

Emisiunea va fi una extrem de palpitantă! Asta o poate confirma şi vedeta Antenei 1, Cosmin Seleşi, care, ȋnainte de săritură, a avut un atac de panică.

Pentru Sânziana Buruiană, lucrurile au stat mult mai uşor şi asta pentru că, Sânzi a fost la puterea a treia! Vedeta a sărit, ȋn emisiune, alături de Sânzi şi Ana (sânii ei siliconaţi), care i-au fost de mare ajutor şi au ajutat-o să se menţină la suprafaţă. Sânzi s-a antrenat din greu pentru emisiune, reuşind performanţa de a se ruja, ȋn apă, după fiecare săritură de la antrenamente. Prietenă nedespărţită i-a fost şi oglinda, de care nu s-a despărţit o clipă, lucru remarcat şi de către juraţii Anda Adam, Daniel Buzdugan şi Cătălin Preda. Ca să fie tacâmul complet, vom afla, de la Buruiană, şi cât face 3,5 plus 3,5, nota pe care i-a dat-o, după săritură, unul dintre juraţi.

 

Rocsana Marcu a tratat concursul cu maximă seriozitate, dovadă şi săritura cu un grad ridicat de dificultate pe care aceasta a executat-o, după un timp relativ scurt de antrenamente. După două cezariene şi o naştere recentă, Rocsana s-a aventurat să facă săritura având, pe sub costumul de baie, un brâu de susţinere. Ȋn plus, cântăreaţa a primit, special pentru săritură, de la fetiţa ei cea mare, un sticker cu strasuri, pentru noroc, pe care Roxana şi l-a lipit de obraz.