Cosmin Seleşi trece la… dans!

De: Cătălina Matei / 11.09.2014, 11:53
Cosmin Seleşi trece la... dans!
În această toamnă, prezentaroul emisiunii „Te cunosc de undeva!” intră în acerba competiţie „Dansează printre vise” unde, promite actorul, va fi foarte hotărât să câştige.

„Voi fi această Simona Halep de la , declară amuzat Cosmin, care plănuieşte să suprindă pe toată lumea cu felul în care va dansa, pentru că este hotărât să îşi demonstreze că poate să facă lucruri noi la fel de bine ca un profesionist. Eu, ca orice actor, ştiu să dansez cât de cât, dar de aici şi până la a face performanţă e un pas foarte mare. Sper să-mi iasă, sper să ajung în finală, ba nu, chiar cred că am şanse foarte mari să ajung în finală şi să şi câştig”, declară Cosmin, care se dovedeşte a fi foarte ambiţios.

Foto: Antena 1

Prezentatorul emisiunii „Te cunosc de undeva!” este nerăbdător să îşi etaleze talentul şi pe ringul de dans, dar este foarte conştient de tot efortul fizic pe care va trebui să îl depună şi de nesfârşitele ore de repetiţii, cheia succesului unui moment artistic care să se ridice la nivelul aşteptărilor juriului. Cosmin se declară, însă, foarte sigur pe el faptul că „nici în vise nu o să dansez atât de bine cum o să dansez la !”.