Cove s-a casatorit. Iata cine e mireasa! FOTO

De: Nicoleta Nicolae / 27.10.2013, 21:00
Cove s-a casatorit. Iata cine e mireasa! FOTO
Gabriel Coveşeanu (Cove) a ajuns astăzi în faţa altarului alături de iubita lui, Florentina Ene, medic de profesie. Prezentatorul emisiunii "Jumatatea mea stie"de la Kanal D a fost foarte emotionat, in timp ce mireasa a atras toate privirile celor prezenti la marele eveniment.

Cove şi iubita sa au spus „DA” astazi în faţa lui Dumnezeu, la Biserica Sf. Ilie din Bucureşti. In timp ce mirele a optat pentru un costum elegant, mireasa a facut furori intr-o rochie lunga din dantela si voal.

La nuntă au participat peste 200 de invitati, iar petrecerea a avut loc într-un restaurant din Cernica, conform libertatea.ro.

Vedeta Kanal D a cunoscut-o pe aleasa inimii sale în urmă cu şase ani, însă în acel moment amândoi erau căsătoriţi cu altcineva. În urmă cu trei ani, după ce au divorţat, Cove şi Florentina s-au reîntâlnit şi au rămas împreună. Florentina are 33 de ani, este medic şi proprietara unei clinici.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/gabriel-coveseanu-nunta-cove-mireasa-frumoasa-469115.html#ixzz2j3CelFx0