CRBL s-a reapucat de breakdance

De: Cătălina Matei / 13.09.2016, 12:29
CRBL s-a reapucat de breakdance
CRBL, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor revedea, din 15 septembrie, ora 20.30, în postura de jurat al show-ului “Next Star”, şi-a îmbogăţit în această vară impresionanta “colecţie” de tatuaje de pe braţe.

“Unul dintre ele îl reprezintă pe Sf. Mihail, pentru că al doilea meu prenume este Mihail, un altul este o pereche de ochelari de snowboard, sport pe care-l practic din 2008. De asemenea, am completat un tatuaj mai complex, care conţinea deja ceasul de buzunar şi butonii indispensabili unui gentleman, cu trabucul, cutter-ul pentru trabucuri şi paharul de coniac”, spune CRBL.

Juratul de la “Next Star” mai are o veste pentru fanii săi. După şapte ani de pauză, s-a reapucat de breakdance. “Am revenit la prima mea dragoste, breakdance-ul. Am început deja antrenamentele şi totul merge foarte bine. I-am auzit pe mulţi spunând despre mine “nu mai poate “bătrânelul”!”. Le voi demonstra că nu-i aşa”, mai spune artistul.

Telespectatorii Antenei 1 îl vor revedea pe CRBL  începând de joi, 15 septembrie, alături de Pepe, Alina Eremia şi Dorian Popa, în postura de jurat al celui de-al şaptelea sezon al show-ului “Next Star”, prezentat de Dan Negru.